Yang DiSaYAngi

Jumaat, 18 Mei 2012

Semua Baru...

Aku dapat email dari Eb pasai aku ada tempah header N watermark kat dier...
asik header lama je kan..sesekali nak gak terasa bila bukak blog tu...
terdetik la kat hati....

"cantik jugak blog aku ni..kakakkakakka"

asik sama je kan..sesekali nak gak perubahan...

sebelom ni blog aku gini rupanyer.....

ni pulak header baru....

sampaikan suke jee...sanggup tau jadikan wallpaper PC kat opis aku...

nampak..saya suke..saya suke...


aku ni 1st time buat watermark ni..tp tak pandai la sangat nak taruk kat gambo yang aku update kat blog ni kan,,,'

kengkawan aku ni mesti tau punyer....
Eb siap kasi sampai 2 watermark...dua2 cumilll macam aku...haaakkktuuiitttt

suke...sangat2 la suke... TQ Eb ...so sebab ada haeder N watermark baru..aku pon ubah  la sikit blog aku ni kan....tulisan ape bagai...kakakkaka...sekali si Eima tulisan buat dier pinar mata..kakakka...
padan muka dier..kakakka...so aku pon tukar la balik...demi dier....


p/s : korang rasa..ok kaaa????????

6 ulasan:

eB berkata...

mmg comel pn :)
tq yer sbb suker :)

mama tisya berkata...

cat umh baru...cantik...

IntaNBerliaN berkata...

cantik.. sk background ni... :-)

LYAfrina berkata...

wah..cantik n ceria...

fieda berkata...

terkejut masuk sini tdi..ingat saloh umah doh...comey la umah baru ni..

mimie.. berkata...

patut lah tadi masuk sini macam lain je rasa..
rupa2nye dah tukar header baru ye..

cantik2...sy suke!sy suke!! ^_~