Yang DiSaYAngi

Rabu, 9 Mei 2012

syawal buli abah

Hari isnin lepas aku mmg agak free malam tu..sebab banyak benda dah selesai awal...
basuh baju, sidai baju, lipat baju, susun baju dalam lemari, iron baju..semua settle...
makan pon selamat sudah...so si syawal agak busan malam tu..nak layan upin ipin dier..aku sebok ngadap lappy ...en asbeen sebok ngadap TV...tu yang dier agak kebusanan tu....

dalam kebusanan tu la..dier buat perangai...
boleh pulok dier amik bakaul...g masuk dalam tu...selalooo kat ruang tamu dier main mak tok dier punyer laundry bag..


dier dah mula mencari mangsa...dah mula berdiri tu....

siapa mangsa dier.....


haaa..ini makannyer...kakkakka....dier G buli si abah dier yang sebok dok tengok TV + main games kat HP..kakkakakak...seb baik aku tak kena....tak perasan aku lagi time tu....

amik ko...gambo kabur...pergerakan syawal yang tak berapa nak diam tu...tu yang jadi gitu gambonyer...kakka....si abah siap bisik2 ngan syawal..(nak bisik pon cakap kuat2..)
" G buat kat ibu...ibu kat belakang syawal..."

dier nampak aku jaa...terus nak buat jugak...cepat2 aku larik kuar...konon2 aku buat keje...kakakkakak


p/s : tapi lebey aku yang selaloo kena ngan si tecik ni dari abah dier...

2 ulasan:

eima berkata...

skrg die tak de kawan tu wat ke mak pak gitu ade adek nanti die tak layan korg dah ...hahahha

IntaNBerliaN berkata...

hahahhah kelakarlah syawal ni.. hahhahah