Yang DiSaYAngi

Isnin, 14 Mei 2012

Syawal di pagi ISNIN

SYAWAL DI PAGI ISNIN

Elak mata dari cahaya sinaran vitamin D di pagi hari

ibu dier sebok nak menceriakan diri dier di pagi hari dengan rambut baru... (ada rambut kaa..???)

up sikit muka en asbeen.. (muka aku yang tak leh blah....)

konon si ibu masih berusaha lagi menceriakan pagi syawal...

mmm...payah ini budak..mana2 mau dukung..ngan en asbeen tak mo..bila di paksa dukung ngan en asbeen..meronta-ronta tangan tu minta ibu dier dukungkan..terpaksa la...melalak..tak naya..mmm...selaloo gak cakap ngan dier..

"syawal tak kesian kat adik ke...cian adik tau...adik nak relax2 kat dalam peyot ibu..syawal nak dukung..mmmm...."

dier pandang aku...muka seribu tanya tanda...selalooo gitu...

ok fine dah nak sampai school dier..baru nak senyum...

cikgu dier nampak dier..terus  gelak2 ngan dier..mmm...
cumill je cikgu dier kata..aku pon dah gelak2 gak tengok si syawal malu2 kat cikgu dier....


p/s : kawan aku kata muka syawal macam muka aku..bila dier botak gini...selengge punyer kawan...

6 ulasan:

eB ezrin berkata...

singgah sekejap.. :)
sue nk bagi eB gambor berempat nanti ke utk header? hik3 ;p
sj nyakat ;p

Falsya berkata...

sweet je gambo ibu syawal ngan syawal nie..hehe..

eima berkata...

tebalnyeeee lipsitik ibu .......

IntaNBerliaN berkata...

hihii comel je syawal ni..

btw, sue guna lipstick apa yer.. warna tu cantiklah..kikii

Cute Mum berkata...

ala.. cian syawal botak..
uyun pon tak suka botak..
takperlah syawal.. dah nak wat camner..
uyun pon tak larat nak dukung dania sekarang.. setiap pagi dari rumah ke umah neneknya pon dah semput..

fieda berkata...

pinknyer bibir ibu..