Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 Mei 2012

XTVT B4 g keje N school tanpa ABAH

XTVT yang mmg aku N syawal buat tanpa ABAH di sisi  sebelom G keje N school...
kami akan menggedixs dolu...

HARI PERTAMA TANPA ABAH

yo orr je syawal....
(ibu die pon sama gak..)

muka masam jaa syawal...mmmm...


HARI KEDUA TANPA ABAH
kalo korang nampak jari aku cacat sikit..mmm...tu pon akibat dari main netball nov 2007...aku salah capture time training...bila dah urut..last2 gitu jadinyer..macam tulang terkeluar dari landasannyer..mmmm...sadis...tak yah cakap aku..mak aku pon sama...pon kes main netball 20tahun yang lepas jari kelingking dier senget sampai sekarang...dua hari semalam dier tunjuk siku dier sebelah tajam, sebelah tak...yang tak tajam tu akibat dari training time olahraga time B4 aku ada..dier jatuh..mmm..macam2...

budak sebok tengok upin ipin B4 g school..

pandang sepintas lalu aja...

ohhhh so sweet senyumnyer....

ni semua gambo2 ni mesti di poskan melalui whatsapp setiap pagi kat ABAH SYAWAL...sebok nak tengok anak bini dier...kikikiki....

ibu dier apa lagi...mmg peluang la..kalo nak menggedixs bagai depan kamera..kakakkak....


p/s : untung la wei arini banyak dowhh aku publish entry..kakakkakka

5 ulasan:

LYAfrina berkata...

sweetnyer 2 beranak ni..
bgus syawal..gud boy..baik2 j time abah xd yer..

gigi syawal..cntik tsersusun.. kakak asya..dh rntuh smua gg dpn tu

Liza Razak berkata...

alahai comelnye anak-beranak ni :)

fieda berkata...

olololo..sian 2 beranak ni tanpa abah di sisi..gambar jer la pelepas rindu abah ye..

IntaNBerliaN berkata...

wah... si ibu nampak seronok ketoiadaan abah disisi.. hehhehe

eima berkata...

pic last syawal sgt comel ngan senyuman gitu