Yang DiSaYAngi

Khamis, 21 Jun 2012

Akhirnyer salah satu darinyer tercapai jua


Pagi semalam egat mau balik lewat sikit...sebab bebudak Senamrobik dah bising...
PENGKURUS SEMENTARA tak nampak muka lagi ni..kkakakakakka...
yela aku kan di buang daerah sementara...kakkakakka

so aku pon msj la ngan en asbeen ...

aku : abg, petang ni abg amik syawal ye, syg nak G tgk demo2 ni senamrobik...coach@pengkurus la katakan...
en asbeen : klu camtu rugi la awak...
aku : apa yang rugi (ayat konfiuss jaa)
en asbeen : ader laa...
aku : aloooorrr cakap la, abg egat whats app kaa..anta byk2 kali....mmmm...sengal, kasi la tau..
(sebab dier dok sebok 2, 3X anto muka selengge kat msj aku...padahal bukan whatss app...klo suruh onn...bukan main lagi lembab htass app  dier)
en asbeen : mulut ku terkunci (sambil ada gambo bibir)..kkakakakkak
aku : sengal, tak nak kasi tau sudah....

aku pon tak tau ape...tp last2 kena jugak balik awai..sebab SYAWAL DEMAM
aku balik..cam biasa la buat keje semua, basuh baju bagai...last2 bila en asbeen tgk aku dah relax sikit...N ngah main ngan syawal...tetibe en asbeen bawak kuar ni....dari celah mana aku po tak tau..padahal aku nampak je kuar dari dapur...tp tak tau dapur cerok mana...aku dok 2, 3X kuar masuk kat dapur pon tak nampak....

ni haaa dier...DERIAN....yahooo....akhirnyer 

walaupun isinyer tak kuning..tapi dier punyer rasa tu...fuuuhhhh manis tu...derian kampung ni...
ceritanyer bila en asbeen ada request kat member dier kalo ada derian bawak datang opis...member dier ni duduk kat Hulu Langat...mmg kampong la...sebab member en asbeen tu tau yang bini en asbeen ni teringin la sangat...adoi...terus dier bawak esoknyer..konon nak bayar, last2 dier kata tak yah..ni untuk bini ko..kakkaka...yahooo...ada yang memahami....fuhhhh mmg telan air liur aku ni tau...

aku call akak aku...ADAMNIGINA ajak tuwun umah aku makan...konon2 tak mo la...apo la..last2 pintu umah aku di ketuk...agak dah....elok la 3 bijik....aku, en asbeen, akak aku, N adik aku...
fuuuhhhh elok pulok sehari sebelom tu en asbeen ada bawak balik manggis N langsat...fuhhhh terbaikk...

seb baik la adam N syawal tak makan derian....berlari-larian la kuar masuk bilik aku, tengok upin ipin, selerakkan mainan syawal..semua la...

TQ en asbeen kerana memenuhi salah 1 permintaan binimu ini..
(walaupun dier tak tau ape je list teringin aku tu..bukan dier bukak pon blog aku...tunggu sampai aku laung suruh bukak blog aku, baru bukak...kalo tak, jangan harap..)


p/s : mood suke sangat...macam nak makan lagi..tp kena kawal jaa...


8 ulasan:

Nigina berkata...

ko tak hantu durian pun boleh mengidam ke.. lainlah aku ...

♥cikmOt♥ berkata...

eh kawal apanya...makan jelah...hehehe...nanti lam pantang tak leh makan dah...lalaa...

ayat hasut...larikkkkkkkkkkkk

IntaNBerliaN berkata...

sy ni bkn sk sgt doyan tp prgnant kali ni, rs sebijik sorg pun xcukup.. hihiii

Cute Mum berkata...

BESTNYA... syokkan durian kampung...

eima berkata...

mkn je ... tak de pe la ... baby pun dah besar dah .. tp jgn sampai 2-3 bijik ko bahan yang oi ...yeay gini la akob...mu ni buat aku nk marah je tau tak bg sue pe die mintak ..lain la die mintak gajah masak sambal tu lain la /....

Nad @ MamaZN berkata...

dh dpt dh..
lega rase hati..
takyah anto ke putrajaya la ek, hihi
bg rase jek..takyah la makn byk sgt
panas baby tu nnt, hehe

Falsya berkata...

yeayy!!!..dpt jugak durian..at least dpt salah satu pun jadik la kan mak jemah!!..;p

LYAfrina berkata...

weee...dah melepas satu hajat....
lya ppn 2-3 mlm lps..dpt gak rasa 2-3 ulas durian ni.. ok la..dh lps hajat..puas rasa kan.. so..ada 3 hajat lagi tu sue..