Yang DiSaYAngi

Jumaat, 29 Jun 2012

BZ menguruskan Family Day orang...KAU ADO?????

aku pepagi ni memenuhkan ilmu agama di dada...dengan bacaan yassin....

tetibe ada makan..ok la tu..tak break1st lagi...semata mau makan pagi ni...

tetibe ada pulok keje untuk benda alah kat atas ni..mmg tak jalan la keje aku arini..sebok dok buat persiapan untuk family day opis ni start esok sampai ahad...tapi nape aku cakap BZ menguruskan family day org...yela sebab kata family day 1 cawangan besar kat opis aku...tp ada 1 unit je yang gile kose semua benda nak buat...padahal dah sub2 kan AJK jaga itu, jaga ini...tp deme2 je semua nak buat..

stail tak reti nak percayakan org gini la gayonyer..duit pon semua deme2 nak pegang....kalo dah ada AJK tertentu yang jaga setiap benda...kasi la duit untuk beli pape N percaya la pada AJK tu..ni tak..semua deme2 yang decide..bincang lain...decide lain..sengal...

at last BOS BESAR aku tu akhirnyer nampak jua tak da kesepakatan dalam cawangan yang dier jaga yang ada 5 unit ni...haamiiikkk ko..nak wat guano...semua nak buat ikut kepala memasing..tak mo ikut kata sepakat...mmmmm....

aku bukan pe...unit kecik aku ni dolu penah buat family day ni dolu dari dorang...tp berjalan lancar tanpa sebarang ketengangan pon..mmmmm...elok je kami semua bahagikan tugas masing2...tak sebok pon nak campur tangan ngan keje org yang..buat keje yang dah di beri je ...ni tak ni semua ko nak kaut..nampak beno gile kose..nampak sangat tu family day unit korang je...bukan family day 1 cawangan...boss besar aku pon sedar akan semua ni...mmmm...kuciwa saja dier...

nak buat guano..unit kecik aku ni..mmg org tak pandang...di anak tirikan...yang ni la susah nak dgr kata..tp keje kami jalan...tp tak sape yang pandang kami buat keje...yang pandang..cuma kami ni hu ha huha lebey..keje tak buat..mmg la tak buat..sebab dah settle..selengge..

adoiiii.....

11 ulasan:

Falsya berkata...

org2 yg nak kaut tuh nak tunjuk yg dieorg capable buat segala bende kut..sabau je la mak jemah yer..

♥cikmOt♥ berkata...

nak ikut gak berfamily day...

Anum berkata...

bestnya
nak join

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii ayat last tu sian plak dengar...

sabo je la.. nak wat camne.. nanti2 terbukaklah bijik mata dorg tu ...

eB berkata...

alahai. sabau jerk la mak jemah :)

Rose Khadijah berkata...

unit kecik & dianaktirikan ni le yang berjaya tau!..

mekchu berkata...

tak adooooo.. huhuhu :'(

apsal blog lmbt loading nih.. tau la tuan dia dah berat.. tak kan blog pun mengikut?

Papa Mifz berkata...

oh sungguh gila kuasa itu org...

LYAfrina berkata...

seronokss.. kat ofis dh hmpir 3 thn x bfamily day..sbb satu kes..

MamaEma berkata...

sama jugaklah kat sininya...

Nad @ MamaZN berkata...

sabo aje la...
pk berat2 pun , wat sakit kepala kite sendrik je nnt, huhu!