Yang DiSaYAngi

Khamis, 7 Jun 2012

EIMA maafkan ku tak dapat tunaikan hasratmu...kakkakakak

Aritu aku war2kan kat orang kampong aku ni pasai HAL KOIR

so tetibe aku dapat la komen dari mak temah EIMA ni ni...

mmg hati aku berkobar-kobar nak join sebenarnyer...lagipon cian rrrr kat member aku sowang ni...
G sorang2...mmm...aku mmg nak join sesangat..sebab aku tau, aku mampu N baju muat lagi...
(jangan tak tau)

tapi apokan dayo...cikgu vokal kumpulan koir KPM ni tak benarkan aku join...
sebab aku buyung kan...tapi lagu kali ni mmg da'bomb la dorang bawak...yang best...selaloo aku join N dengar, koir ni akan bawak sesebuah lagu guna minus one...tapi kali ni tak...insyallah..permintaan dari cikgu kiterorg...mungkin akan di live bandkan by cikgu kami..terbaik la cikgu...tapi sayang aku tak dapat join...
lagu yang dorang bawak,,,
SETANGKAI BUNG MAWAR
SETANGKAI KEMBANG MELATI
ANAK KAMPUNG
STAND BY ME
giler best lgu...dua lagu kat atas...aku mmg dah training sebelom ni...
semalam aku G latihan koir tengok dorang nyanyi..mmg terbaik...giler mmg fun N best gile..
sampai cikgu cakap ngan aku...

"sue kalo nak join suke3 meh la sekali...tak yah la duduk belakang..."

tapi aku cakap...
kononnyer aku cakap ngan dier...

"untungla saya di buang daerah sementara"
kakkakaka...

cikgu aku kata...
"ala diabuang sementara...bukan di buang selamanyer...lain la kalo ada yang nak keluar daerah kan..."

member aku cakap ngan cikgu...
"jangan cikgu...kang kalo die join suke3 ni...touching nnt...."

so kepada mak temah EIMA ni maaf...tak dapat tunaikan permintaan ko...sayang betoi....aku dah pujuk cikgu tu siap cakap pemintaan dari ko...cikgu tak kasi jaa,,,katanyer aku kena rehat banyak jaa...sadis...padahal tak cukup orang tu....alahai....
so terpaksa la majlis ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG (APC 2012) ni aku jadi cameraman tak bertauliah dorang ni....

p/s : mood sadis

8 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

OLOLOOO XPA.. THN DPN LAK SUE NYANYI LG.. HIHII

eima berkata...

tak pe janji amik gambo aku byk2 ..lalala

Falsya berkata...

tamo sedih2..next year kan ado laie..nnt jgn lupe nyanyikan utk gegurl skali tau mak jemha..hahaha..;D

eB berkata...

thn dpn jerk :)

Papa Mifz berkata...

next year la yer...:)

MrS. F!zA berkata...

sue tlg amik gmbr eima lah ek..hihiih

LYAfrina berkata...

hehe..xpe sue.. lps baby kuar..praktis awal2.. thn depan blh la

eB berkata...

sue, mama eB katyer preggy pn leh mkn durian... selamat insyaallah... :)