Yang DiSaYAngi

Rabu, 13 Jun 2012

Gayo taknak Kaloh...kakkakaka

Malam tadi aku agak free sebab aku dah settlekan semua kerja seminggu punyer hal...iron baju pon dah settle untuk seminggu(berpaloh tau mak jemah bergabung tenaga ngan iron tu...)
dah selamat sidai baju, basuh baju N lipat baju...tugas 3in1...
so semalam tarak buat pape...en asbeen sebok melayan cartoon network kat 616..
syawal layan upin ipin kat you tube..
aku ???????? layan 3 janji sambil bising kat syawal pinggang ibu sakit...lahai...mmmm....

aku tgk syawal ni macam2 la gayo tgk laptop...1 gayo sudah...ni macam2..tak mo kalah..tak selesa gini..nak gitu pulok...korang tengok la...
maaf kualiti gambo tak best...korang tengok la dier G amik bakul baju..seb baik la baju tarak..kalo tak mmg hijau N tarzan la ibu dier dlm bilik tu...

ahhhhaaaa...ni aksi gumbira rasa hati nampak...kakkakak....

sorry..no camera plzzz...




alamak baru nak duduk diam...tadi bukan main sana sini...
alamak dah gitu pulok gayanyer....

ko bajet ko retis..nak...kakkakakka....pose sana sini...mmmm....
kalo korang nak tau gayo ni semua dier cuba tiru aksi upin ipin N rakan2 dalam tu...semua gaya dier buat...tu yang macam2 tu...mmmm...tu yang terduduk tu mmg dah penat la kot...alahai...macam2 la kamu anak...

tibe malam je laptop konpom dier yang pegang...lepas pukul 10.30pm en asbeen pulok...tak tau sampai pukul berapa tido...aku?????????? mmg tak lah..nak menyelit pon sudah mengamok..itu 2 beranak..mmmmm...untungla...padahal laptop aku kot....

8 ulasan:

aanie berkata...

pandai keluar balik tak tu? hehe...

sama la kita sue....kalo malam, xde masanya nak ngadap laptop.....untungla org yg sempat kan....

eima berkata...

mcm2 gaya ... tgk upin ipin ke tu

IntaNBerliaN berkata...

hihii mcm2 gaya.. comel :-)

Cute Mum berkata...

huhu.. syawal syawal..
macam2 gaya..
uyun kalo malam pon jarang dapat peluang guna laptop..
asyik buat pin boling jer..
takpon tido.. ahahah..

Falsya berkata...

adeh syawal syawal..dlm bakul pun jadik..hahaha..

mimie.. berkata...

hahaha..budak2 memang suka kan main bakul ni..sama la ngan qalesya gak syawal ni ^_^

fieda berkata...

fuyoo..mcm2 hal syawal ni..

MamaEma berkata...

dah agak dah mesti tiru gaya upin ipin..