Yang DiSaYAngi

Khamis, 7 Jun 2012

Geng COVERLINE brand MANGO tu...

Aku kat opis ni mmg mak jemah pon...
siap ada geng COVERLINE kot...kat unit aku ni..mmg geng coverline ni selaloo la kena marah la, kena maki la apo la...tapi aku adao kisah..nan ado...mmmm...

yang best..nama tu kiterorg yang kasi sendirik tau...kalo bab mengosip sana sini..mmg ketara muka kami dowhh..kakkaka...

tapi bukan itu yang aku nak citer...yang aku nak citer sekarang  ni....
geng COVERLINE ada ini sajooo....

korang pilih salah satu yang mana menjadi idaman kolbuuu...kakkakakka....
satu brand yang sama jaaa....
MANGO....

yang best...bukan itu jaa...HP pon sebok nak samo....padahal aku yang rembat dolu...pastu semua sebok nak mengikut gak....mmmmm....

ni la dier geng mak jemah...


9 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

bestnya ada geng sepakat membawa berkat ni, kita dulu pun ada time muda2 remaja, baju sama, jam sama cuma warn aje la yanglain, kasut pun sama...ahak mmg suka sedodndon

fieda berkata...

mmg best ada geng gini...wallet tu sume ctk..

IntaNBerliaN berkata...

wah.. best tu ada geng cam gini... sekepala.. hihii

ieda berkata...

WAH SERONOK KALAU ADA GENG MACAM NIE ;))

eima berkata...

mana korg beli tu .....

Falsya berkata...

wahhh..sama laaa..bestkan ado geng yg sekepala..nak2 plak kalau sekepala tuh seopis sbb itu je pun org2 yg kite byk jmp compared dr husband kite and org lain kan..

MrS. F!zA berkata...

cantik mango kuning tu.. ekekke.. kalo ada geng mmg nak sama je..oh rindunya zaman belajar dulu2..

aanie berkata...

bape hengget wallet tu sue? cantik gak...hehe...

mekchu berkata...

chop!!! itu roslin hisyam tuhhh... ku kenal banget.. wahhhh, pindah sana rupanya dia.. kirim salam sama dia ok..