Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 Jun 2012

Happy Anniversary yang ketiga Suraya?????

07 JUN 2009
genap la diri ini SITI SURAYA sah menjadi suri hidup MOHD YAAKOB

dan

07 JUN 2012
genap la jua bahtera kami bina selama 3 tahun....

(haaaakkkttuuuuiiitttt)
madah2 bagai...kakkaka..org lain berbelas tahun pon tak bermadah macam aku..kakkakak.....
bukan ape....tahun ni mmg betoi2 celebrate...sebab 2 tahun yang lepas tak celebrate pon sebab en asbeen tak hengat...kakkakakak...hari bersejarah pon lupa...ops..bukan tu je...bufday aku pon sama jaa...mmmm...seb baik bufday anak tak lupa....tapi tak leh salahkan dier..mmg dier jenis mmg tak kan egat benda2 camni,...bukan yang camni je..yang macam2 pon kengkadang boleh lupa gak...padahal benda tu dier baru buat 10min yang lepas..pastu boleh lupa..lahaiiii....

so aku ni kena la memahami somi aku ni payah nak egat kan...redho je la...
hari tu tak da ape sangat..juz celebrate biasa...
kami celebrate kat johnny restaurant...
sesambil makan ni...
weiii makan ape ni....

ni nanti mak jemah kasi tau haaa...
meh tepek muka aku N syawal...sebab en asbeen tarak...G beli barang...hukuman jua buat dier..sebab lupa...
kakkakakkka...
giler tak semenggah muka aku..syawal je maintain cumilll....

p/s : jumpe blogger jaa...

9 ulasan:

eima berkata...

wahwah...selamat ulang tahun yang...moga2 anak ramai dan murah rezeki ...

IntaNBerliaN berkata...

oh tidakkkk... sue angkt hubby sue??.. hihii

btw, mg berbahagia hgga ke syurga :-)

PinkUmmi berkata...

erk....betul ke ape yg sy tgk nih???
isteri agkat somi???kuatnyer...

p/s* Semoga hubungan kekal hingga ke syurga..Amin...

aanie berkata...

kekeke....apedaaa, tunjuk benda yg dah habis....red velvet ka?

hepi anniversari....

mimie.. berkata...

waaaa...hepi anniversary sue..dah 3thn dah ek??kejap je rase kan..
hamboiii gambar kawen tu, si istri yg ngangkat c somi tuu..haha

Hanie(SHMA) berkata...

happy 3rd anniversary... time wedding boleh angkat husband lagi..tapi 20 thn akan datang tak tau boleh angkat lagi atau x..hani sah2 x boleh angkat ..hehehehhe

fieda berkata...

haaaaa....terkejut tgk sue angkat somi sue..biar betul sue ni..selamat ulangtahun yg ke3 sue..

QasehnyaRania berkata...

biar betul ni..:D

cayalah
selamat ulangtahun ;D

Masya berkata...

awak anggkat hubby .. hebat...

samalah bulan anniversary kt.. sy esok hihihihi