Yang DiSaYAngi

Jumaat, 15 Jun 2012

Jumpe Blogger ni kat Klinik lagi

Semalam aku ada citer pasai aku ada dating sama SCAN 3D 4D
aku mmg tau ada sorang blogger ni mmg dating sama ngan aku kat klinik yang sama...N dier jugak pon yang dorong aku lebey untuk G scan semalam selain akak aku yang jemah tu..ADAMNIGINA...

korang mesti tau sape...
ni la dier...

siap mention ko jumpe malam ni..kakkaka....
mmg dah deal ngan dier N tau akan jumpe dier malam tadi..kikikiki....

semalam aku sampai awal...siap tak makan lagi..semangat nak SCAN 3D 4D punyer pasai...bukan ape..nak G tempat UYUN a.k.a CUTEMUM celebrate bufday daddy dania tu...tp dah separuh jalan kami patah balik..sebab takut tak sempat nak makan N nak sampai sana kan...so kami decide, lain kali la...mmg sadis jaa..mmm...tak pe la lain kali la...
elok pulok seri kembangan jalan nak masuk 1 je...punya la jammed...mmm..masalah betoi...

elok sampai je kat klinik tu dah pukul 8pm...so lepas SCAN 3D 4D la baru makan...seb baik adik syawal ni tak meragam sangat kan...sementara tunggu turn tu...tunggu jugak aku ngan si UYUN a.k.a CUTEMUM , tak da pon....alih2 nampak pulok si dania N daddy dier...suke la jemah ni jumpe kan...burak2 N burak2...

suke tau ngan dania..sangat2 la suke tau ngan dier...kalo tak , tak da la aku buat gambo dania wallpaper PC aku kat opis..kakkakakak...mmg best bergambo N berburak ngan dier..mmg terbaik...dania jenis yang banyak cakap, cepat pick up, N mmg betoi tak takut org...apa yang aku cakap, semua dier jawab...senyum je ngan aku...macam dah selaloo jumpe je dier...burak ngan aku...menyendeng kat aku...
(MAAFKAN IBU SYAWAL..KAMU ABAH LA LAYAN YE....IBU SYIOK LAYAN DANIA NI..)

aku sempat la suruh en asbeen amik gambo dania N syawal...
gayo tak nak kalah...tau la kamu lagi tua dari dania...tua 2 bulan je kot...kakkaka...mengajar macam pandai je syawal ni...kakakkak..dania lagi best tau...
(tapi syawal..kamu tetap di hati ibu tau...kamu la yang paling bijak, nakai, selengge, cumill, semua kamu)

dania pon ikut jaa..mmmm..untung la....time ni aku dok rancak berborak ngan mummy dania...daddy dania mana?????daddy dier tido..penat agaknyer..samo la ngan abah syawal...sebok ngan main game..lahai...mmmm....

lepas tu aku ajak dania bergambar...mummy dier suruh la dier pose...
sweet gile weeiii....aku pantang nampak dier gini..maap la UYUN a.k.a CUTEMUM mak jemah bergambo ngan anak kamu kejap....


aahhhhhaaaakkkk....dier yang ajar aku weiii buat gaya gini....adoi haiiii...


tetibe dier pulok buat camni..aku pe lagi...ikut jugak...kakkakakak.....

aku siap cakap ngan uyun...jom tukar anak nak...sue amik dania, uyun amik syawal...senyum simpul uyun..kikikki...dania bila aku tanya...

"duduk ngan aunty soya nak??????"

nak aje memanjang...kakkakakak...
tapi apo yang syawal buat...

haa....ko sebok membaca..gayo macam pahammm...kkakakakkaka...

p/s : gambo scan..nanti ye...

9 ulasan:

eB berkata...

bakal mennatu TLF tuh... siap ar aed mrh kaco aweks dier... ha3....

engat x camner aed dok kejar dania ms kiter jumper kat KLCC dolo? sweet kan? ;p

MamaEma berkata...

dua-dua tgh preggy...

Cute Mum berkata...

heheh.. dania memang camtue sue...
dapatlah sue bergambar dengan dania kan...
nak tgk gambar scan.. hihi..

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ha ha so cute je, best dapat berjumpaan kan...

PinkUmmi berkata...

utgla dpt jumpa cute mum...

mama tisya berkata...

dania ajar antie soya posing ye...hehe

Nad @ MamaZN berkata...

ksian giler ku tgk anak bujang mu iteww, hehehe
bak kata francesca peter : sekadar di pinggiran =p

nn lylyn berkata...

ni pengaruh rakan sebaya ni kak =) haha..

MrS. F!zA berkata...

resultnya? G ka B? hehehe