Yang DiSaYAngi

Selasa, 26 Jun 2012

Korang Penah Terasa Dengan Comment Kengkawan Blogger Korang??????


agak2 ada ka???????????

pada aku tarak..sebab kengkawan aku nibebaik belaka ni...kakkakakak...tapi kawan aku sowang ni....
si EIMA ni mmg selengge tau comment dier...kalo org lain baik je comment kat aku..kalo dier..kasi hantam la sama aku....kakakkak..buat aku gelak beso bila baca comment dier..selengge dier ni...dier comment jenis tak takut akan empunyer badan  tu terasa atau tak...sebab dier pon tau...aku paham akan gurauan selengge dier tu...kakkakakka....

kalo la korang yang comment2 kat aku..B4 comment tetibe nampak comment dier..korang tengok la betapa selengge comment dier yang buat aku gelak beso jaa...

apo kan dayo...seb baik kawan aku ni...kalo mau kasi hantam pon..tak jauh...sebelah blok je ngan aku...kkakakak.....


p/s : EIMA ko mmg best...buat aku terbeliak bijik mata bila rasa ngantok...sama jugak ngan kengkawan aku yang...baguih aku ni dapat demo2 ni...

12 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

setakat ni ok je.. xda nak terasa apa2 pun.. :-)

p/s : xpalah sue.. nanti kami cari dekat sini je... sue duk jauh.. nanti beria bagai lak nak kne pos.. dah lah tgh peknen.. hihii

nanti sy akn blik kg hubby, nk try usha kat sana lak, kot2 ada.. :-)

thanks tau sue sbb siap ingat dekat alisha lagi.. ni yg sayang sue ni.. hihii

Falsya berkata...

so far xpenah terasa lagik!!..huahuahuahua..

Nana berkata...

mmg ada penah terasa
bese la kan
kadang dia ingt
dia selalu komen2 kat blog kita
dia rasa mcm dia kenal kita sepenuhnya
tu kadang dia komen
seolah2 mcm 10 taun kenai

Nad @ MamaZN berkata...

belum lagi terasa
tapi sangat2 suka kalu ada kawan2 yg sudi kasik komen yg lebih kpd teguran :) utk perbaiki diri pe salahnya

eima ni mmg..
spontan jek komen die..
tulus dr hati
tu yg best tu

♥cikmOt♥ berkata...

kadang sentap...kadang dak..

muka mak nampak garang...tapi dalam hati ada taman...lalallaa

fieda berkata...

kalau ada pun buat dek jer la..

Anum berkata...

belum pernah sentap lagi

aanie berkata...

kadang2 tu terasa gak...
biasa la ada hari sensitif kan...hehe...

ieyda berkata...

aku lum penah lg...hrp2 xde....

Hanie(SHMA) berkata...

x pernah terasa sebab x da saper nak komen..hhahhaha

LYAfrina berkata...

heheh..kenal gak eima.. mmg,.kdg2 komen dia tu selumber & melucukan..tp stkat ni smuanya ok..xde bebekas di hati.. sbb tu kt kna kenali du sesorg kan..

eB berkata...

ader. sbb ader yg ntah la naper. cam nak bersaing pn ader. pelik. hu3