Yang DiSaYAngi

Selasa, 19 Jun 2012

List Teringin...ada ka yang tercapai????????

tak abis2 ngan entry TERINGIN n TAK DAPAT APA YNG DI INGINI

mmmm...macama2 la ibu mengandung..maap la ye...mmg aku tau mengandungkan anak sulung lain peelnyer...mengandung anak kedua pon pulok lain peelnyer...
(menendang nampak adik...jap...ibu layan blog dolu..nnt ibu layan kamu..ok sayang)

ni bukan mengada2 atau apo..tapi apokan dayo...itu yang dok terlintas kat hati N otak selengge aku ni haa..mmm...

berbalik pada ENTRY TERINGIN aku tu....
siap ada list tu....

1 : nak makan derian
2 : nak G cameron Highlands..(tak dapat pon...becoti-coti malaysia pon ok gak)
3.nak makan ayam kampung di restoran tuan faridah, puchong
4 : nak mencekik ikea Chicken Meatballs...

ada yang tercapai kaa....1 pon tak tercapai langsung buat masa ni....

1 : makan derian tu asik di postpone saja..padahal lalu depan mato...di katanyer NANTI LA SAYANG...
ahad aritu G carrefour ada je jual derian...humangggaaiiii depan mato tu...siap terliur la aku ni..mmmm...kuning2 tu..adoi...tapi di katanyer lagi..."NANTILAH SAYANG...KITER G KAT AREA UNITEN TU..OK...diam tanpa kata2 saja....

2 : nak G cameron Highlands..(tak dapat pon...becoti-coti malaysia pon ok gak) mmg sudah di pangkah abis-abisan...(gayo macam mengundi)...di katanyer..."TAK PAYAH LA SAYANG...NNT LA...KITER SEARCH TEMPAT LAIN..MANA TAU ADA YANG BEST KA....kengkonon aku ni search tempat lain..terjumpa la ni...murah ni..pada aku la...
siap aku share benda alah ni kat FB dier...sekali bukan dier yang comment....UYUN a.k.a CUTEMUM yang comment...dier pon dah beli N booking sudah..jeles mak tau...aku balas blk comment kat FB tu..."ngah proses memujuk lagi...

aku cakap ngan en asbeen untuk kali kedua....sia tanya..."abang tak buka FB kaa..." katanyer "TAK"...dikatanyer lagi..."TAK PAYAH LA SAYANG...NNT LA KITER CARI TEMPAT LAIN...TAKKAN NAK G SITU SAJA....mmmm...NANTI LA YEE"..
tak boleh kata apa2 sudah di pangkah guna dakwat merah....terus la aku ni kata...
"OK LA...NANTI SAYA CALL AWAK BALIK...BYE"
diam saja tanpa senyuman di bibir lepas letak call...mmmmmm....

3.nak makan ayam kampung di restoran tuan faridah, puchong lunch arini..konon nak dating..last2..katanyer..
"KITER MAKAN KAT BANGI LA YE...KITER TRY AP PENYET...ASIK WONG SOLO SAJA KAN..." pon diam tanpa kata....yola....

4 : nak mencekik ikea Chicken Meatballs...tak tau boleh dapat ke tak sabtu ni..sebab sabtu ni katanyer ada OT...tp kalo tak dapat ahad..kata aku...tapi katanyer...
"INSYALLAH SAYANG...IKEA TU KAN SESAK...TAKUT AWAK TAK SELESA...INSYALLAH KALO OK...KITER G SABTU ATAU AHAD NI OK..."
aku pon ok...tapi aku tau yang en asbeen takkan egat akan perbualan aku N dier pasai IKEA ni....


semuanyer boleh dikatakan belom tercapai N terdiam tanpa kata...bukan nak mengada nak macam2..tapi itu yang di inginkan guano..mmg time syawal aku tak teruk ragam mengidam ni..tu yang syawal ok tu..tak reti nak meminta sangat...tapi kali ni adoii...gayo macam aku..semua nak cuba....


p/s : meng "EYE" kan saja la mampu....

9 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

ololooooo siannya sue.. kene memujuk lebih lg tu.. hihii

Falsya berkata...

nak gie bercuti gak tp en mok mok kate xde oliday thn nie..uwaaaaa..

eima berkata...

sian nye ko ... pesal ngan akob tu .. ade surprise kot utk ko....

Cute Mum berkata...

sabar eh sue..
insyaallah akob tunaikan..
uyun nie nasib baik nak benda yang senang nak dapat kat area bangi..
time dania dulu sampai ke melaka makan asam pedas..
sg buluh cari peneram..
dapat gak tapi lambat..

ala.. kantoi sudah next plan holiday kami.. hihi... itu maybe last holiday bertiga kot.. pasnie berempat pula.. :)

LYAfrina berkata...

hehe.. permintaan ni ok je sue..xdengada2 pon.. insyallah.. sebelum babykeluar k 4-4 ni pasti akan ttunai..

Papa Mifz berkata...

takpo..perlahan-lahan yer...cubo capaikan satu persatu yer...:)

fieda berkata...

ramai betul yg teringin mkn chicken meat ball ikea..mmg sedap sgt ke sue..tgk gamabr2 drg post mmg mengiurkan..

mama tisya berkata...

byk list ye...biasa la ibu ngandung kn

Nad @ MamaZN berkata...

cemane nak pujuk en akob ni ye..
heemmmmm