Yang DiSaYAngi

Rabu, 6 Jun 2012

MAK JEMAH KEMBALI...i'm Back


mak jemah kembali...

ada yang windu sama mak tak...??????????kui..kui..kui...bajet retis...

4hari ko berkampong kat umah MIL aku tu...sempena adik ipar aku kawen...
semalam sehari terpaksa berkampong mengejut kat umah akibat syawal yafiq demam panas tahap gaban...tinggi gile...sampai  40.4 ko..

Agaknyer 1st time syawal terbabit ngan gejala sosial rewang-merewang ni...tu yang demam kot...dengan punca panas lagi., waktu tido pon dah lari kan, kena pulok ngan nak tido bising2 bagai...
tu yang demam agaknyer...kat sana pon minum air manis...mmmm....tu yang batuk tak hengat jaa....macam org tua...

tu la terpaksa apply cuti terkejot jaa petang on da way balik sini demi syawal di rehatkan betoi2 selama 1 hari di umah...mmm..pastikan yang dier sihat baru la boleh G school...

so kesimpulannyer udah 5 hari la aku tak berblogging...windu jaa..macam2 cerita ja ada....kikikiki...
windu je kat korang...windu sama mak tak....


p/s : mood nak update malas sikit...tp BW ok...laju

7 ulasan:

Anum berkata...

wow berwajah baru
lama menghilang

Falsya berkata...

huahuahua...sunyi sue xde..cewahhh..hehehe..syawal demam..alah alah kesiannye lahai..cuaca skang nie kan panas jerrr..

Papa Mifz berkata...

selamat kembali ke dunia maya...:)

IntaNBerliaN berkata...

siannya syawal... so, skrg dh ok or msh demam lg...

Cute Mum berkata...

kesian syawal..
hope cepat sembuh eh..

fieda berkata...

syawal dh sihat...semua rindu mak jemah tau..

eima berkata...

musim la skrg ni ..cuaca ni .. aku pun demam ....