Yang DiSaYAngi

Jumaat, 15 Jun 2012

Nyah ko dari sini

Arini aku lambat sikit update blog aku...sebab aku nak menyahkan blog yang dah lama tak aktif N aku pon tak BW sangat kan...tp tak mengapa..pada yang selaloo la egat N care kat aku, selalooo nak kepochi kat blog aku...akan aku biarkan...kikikikiki....

banyak sangat kot...mmmm...padahal ada blog len yang nak kepochi ngan aku....aku nak tambah dalam frenlist aku pon tak leh..adoi....


takpe..jap G aku update pasai aku jumpe blogger kat klinik N scan 3D 4D...
excited mak jemah tau nak tunjuk kat korang sampai mak jemah lupa ja nak balik CD datang opis kasi kepochi sama opismate N korang semua...

bak kata kawan aku...aku ni tak leh simpan rahsia tak sampai 32min....kakkakak....jemah la katakan...
nanti tau...tak syiok la kalo 1 pic je kan...mesti mau banyak2 kasi korang pon sama teruja ngan aku..
(soalan..teruje ke korang...?????????) kakkakak...

p/s : mood excited nak kepochi ngan korang

8 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

wahhh..result gender baby sudah ada lah ye..ngeee

fieda berkata...

teruja ni...

LYAfrina berkata...

jeng..jeng..jenggg

*8sue..sori ,,lama x bw..lya krg sihat late ni..

Falsya berkata...

dh tgk dh gambo baby kat FB..happy sgt3..heheh..

eB berkata...

cepat ar sue, eB yg dh x sbr2 nk tgk nih..... gegrl eh? :)

sue zainun berkata...

boy or girl? hehe

nanakimie berkata...

wah,syawal dpt adek boy ke gurl,heee...sonokla ye sis dpt jumpa dania:)

Nad @ MamaZN berkata...

cepat2 kepochi sama kami2 plak ;)