Yang DiSaYAngi

Isnin, 18 Jun 2012

Pendedahan Eksklusif - Gender Baby of Suraya

Ramai yang tertanya2 akan gender adik si syawal kan....

hari ini akan ada Pendedahan Eksklusif dari melodi...(gayo tak mo kalah...)kakkakakak....
meh la aku cite 1 persatu ok...baru syiok....

Pada mana yang tau aku mmg G scan 3D 4D tu ngan UYUN a.k.a CUTE MUM
mmg kami dah deal sama...TQ kat dier sebab berjaya buat aku scan awal..kikikiki...malam tu aku masuk dolu sementara UYUN a.k.a CUTE MUM tunggu kat luar...

aku masuk je...ok la...jezzlyn ni pakar scan2 ni kan...dier mmg terbaik..service best...dier pon lembut jaa..aku sangat la suke kat dier...cara layanan mmg tip top...

1st dier tunjuk gender tu...tapi kat sini aku akan taruk gambo ni last sekali..kakkakaka...(surprise gitu...)
macam biasa tunjuk gambo BB je...teruja mak tau...
1st aku tgk yang ni...aku dah kata kat jezz
"mok...semangatnyer anak aku...lengan semangat N beso gitu..."

jezz pon kata BB aku agak beso...mmmm...yang best syawal dari bising2 terus senyap N tak terkelip2 la mata dier tgk adik yang selama ni dier asik cium2 ni..gerak2 depan mata dier....


jezz kata hidung macam hidung aku jaa...time syawal kuar dolu pon org kata syawal ikut hidung aku gak....kikikiki....

ni kadar denyutan jantung BB...so far alhamdulillah ok ...


time ni dier mula dah nak sorok2 muka dier kat rahim...time BB ngah tido+lapar sebab tak makan lagi B4 scan...kikikikiki...tu yang jezz kejutkan dier..(siap tepuk2 peyot aku kejutkan dier) marah dier, lagi dier sorokkan muka dier dekat ngan rahim...en asbeen kata BB egat rahim tu bantal dier kot...kakkakak...agaknyer...sebijik macam syawal kalo marah mesti nak sorok muka N buat body movement marah depan aku N en asbeen...


ramai yang kata gambo ni....mmg seakan2 muka syawal..yeke...entah la...ye kot...
member opis aku pon kata....

member opis : weiiii macam muka syawal weeiiiii...
aku : yeke...kalo muka syawal..that mean copy paste muka akob la...
member opis : bukan muka syawal time baru lahir...ni muka syawal sekarang ni...macam muka ko pon ada..syawal kan sekarang dah macam muka ko sikit....
aku : oooo..yeke....mmmm...

"maafkan saya...saya sudah marah"

marah la..kaco dier tido...kikikikikiki...kalo aku ulang2 tgk video tu..nampak BB siap terkuak-kuak mulut dier..lapar la tu..cian dier....

tapi apakah gender adik syawal ni...
ni dia...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


taraaaaaa...ni la geng main car sama abang syawal, geng sepahkan umah sama abang syawal, geng mandi sesama abang syawal, geng tgk upin ipin sama abang syawal N yang penting geng berebut N wrestling sama abang syawal...kikikikiki....selamat la kamu suaya...kakkakka....

1st  tgk....specchless...tak terkata...aku tgk muka en asbeen, muka dier seakan nak menangis...syawal terdiam N aku terkedu...ni semua bukan ape...bukan tak penah tgk...tp time syawal dolu buat...dier tak tunjukkan gender tu secara terang N doc pon juz kasi tau BB aku time BOY...bil aku compare balik ngan gambo2 dalam CD syawal, mmg lain...yang kali ni mmg sangat2 la jelas...

pada yang add aku kat FB ni mmg jumaat lepas dah tgk la N tau apa gender anak aku ni...pada yang tak add boleh la tgk...akak aku ADAMNIGINA pon mcm teruja je tgk...mmg sangat2 jelas...

aku keluar tu...aku jumpe UYUN a.k.a CUTE MUM n suruh dier teka...dier sendiri pon tak tau...kikikiki...tapi last cakap ngan dier...dier macam senyum macam tak percaya...sila la percaya uyun...kikikikiki...

mmg pada mulanyer aku nakkan GIRL...yela konon nak sepasang N nak jugak merasa nikmat menjaga anak perempuan ni...tapi kalo dah ALLAH mmg dah turunkan rezeki untuk aku BOY...perlu ke aku menolak N tak terime...?????????tak boleh la camtu...pada aku...ALLAH dah kasi aku rezeki mengandungkan anak ni pon aku dah cukup bersyukur...pada aku sekarang...yang penting anak aku sihat...aku dah tak kisah dah BOY or GIRL..janji anak aku sihat N abang syawal ada teman bermain...itu yang terbaik pada aku sekarang..mood aku sekarang ni bukan lagi dalam mood teka teki...tapi mood aku dalam keadaan excited..tak sabar tunggu 9 bulan...nak kuarkan BB ni...3 bulan je lagi kot....

p/s : mood excited...

13 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

yeayyyy syawal n abah ada geng baru... hihii

xcited je sy nak tahu jantina baby sue ni... baru balik dr kg... br nk cr mood mngadap komputer.. hihi

pe2 pun, tahniah sue... sy gak yang xtau lg jantina apa.... hihii

eima berkata...

tahniah ... itu bermakna ko perlu berusaha lagi utk next babay ... girl ..kena try lagi ... hehehe

ala sama je girl ke boy ... perangai pun sama je ...cuma bj je beza.....

sian adek syawal ...anu kena publish oleh ibu ...hiohihi

Falsya berkata...

tp gegurl dh tau dh gender ape?..canner?..wakakaka..boboboi lagik..syawal n akob tambah lagi geng..sian mak jemah..xpe2..jgn putus asa utk cobaan mak jemah junior..;D

eB berkata...

tekaan eB utk anak uyun n sue, 2-2 betol... hik3...
tahniah krg....
eB tmpg hepi.... comei tuh :)

Rose Khadijah berkata...

i da klik..

hadehhh rindunye time gini..bile la nak merasa lagi yer..uhuuhhuu..

Cute Mum berkata...

hehe.. uyun tak pandai teka baby girl ke boylah sue..
kelakar kan.. kita pergi sama-sama , anak lain jantina..
nanti kita tgk 3rd baby pulak kalo ada rezeki eh.. hihi..

MrS. F!zA berkata...

yeayyy syawal ada kawan..baru best main kete..

fieda berkata...

tahniah sue..moga baby sihat sehingga melahirkan..

Hanie(SHMA) berkata...

TAHNIAH...bibir sama ngan abang dia..

Hanie(SHMA) berkata...

TAHNIAH...bibir sama ngan abang dia..

ShimaSalleh berkata...

eh eh ha'ah la sama ngan Syawal... Abg suka eh cium2 perut ibu? Sama la ngan aqil dulu mesti nk pegang perut, baring2 n cium2.. rupanya satu geng la... :)

Nad @ MamaZN berkata...

alhamdulillah...
boboi pun takpe..
ibu ramai sket bodyguard
baru rase cam retiss, heheeh

Tanpa Nama berkata...

Hi there, just wanted to say, I liked this blog
post. It was funny. Keep on posting!

Also visit my web-site MCM リュック

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK