Yang DiSaYAngi

Jumaat, 22 Jun 2012

RETIS KO SEKARANG...kalah mak jemah..."KO ADO"

1st word...

KO ADO...kkakakkakak..yola sangat.....aku tak do...kakkakak.....
aku kerani cabuk berbakti pada negara saja...mmmmm...

pepagi ni nak gosip2 mak jemaahhhh....
kikkkikkiiki...bakpe pepagi aku tepek gambo nabila huda ni...kakakkak...
ni bukan ape...salah satu scene dalam citer,....
apa kena mengena...????????

ado la jugak...kalo korang perasan akan pompuan yang berbaju hitan tu...tu adalah cousin aku....kakkakakak....aritu mak jemah ngah sedap2 dok belek paper ko...nak gosip2...sekali haaammmikkkk ko terbuntang mato mak jemah tengok gambo ini pompuan..alahai....RETIS JUGAK KO ERRRKKK....

mmg B4 aku baca paper ni....adik aku ada kasi tau yang cousin aku ni jadi supporting actress dlm ciet ni...soalan aku....

aku : gile rrr wei...abis pinas ni sebagai pe...???????
adik aku : kawan kepada abil dalam citer ni....
aku : ooooo....kire banyak jugak la scene dier....sebab kawan ngan abil....(siap pegang tangan gayo cam tak mo lepas ko)...kakakkakakka
adik aku : tak la banyak sangat..tp ada la...tapi yang best scene dier tak bercakap....kakakkakakka...
aku : tak bercakap???????????kakakkakakaak...selengge....asal boleh tunjuk muka saja la..kakkaka
adik aku : kire scene dier back up abil dari belakang je la...

gile rrr..janji muka masuk paper, masuk scrin beso...masuk TV ko....KO ADO..???
aku mmg tak do la...kakkakakak...selengge aku...

kire ok la tu...aku egat akak aku ADAMNIGINA dah tau...dier pon kepochi gak bab2 retis ni..dier kan retis...kakkakakakk...bila kau cakap ngan dier..muka terkejut jaa...terlopong saja...aku tunjuk gambo..gelak2 dier....kakakkakak....cebik bibir...kakkakakak...selengge ko...tergugut ko akak aku...cousin kiterorg retis...kakkakak...KALAH LA KO DIK....kakkakak....tak po la...(amik hati dier..) yang penting dier mmg RETIS LA SANGAT kat dalam family kami....kakkakakak..mana leh lawan dier kan..aku pon kalo jumpe dier....bab kata kawan aku..."kalo ko bergabung ngan akak ko sebelah menyebelah..ko tenggelam...akak ko lebey...DIVA...kakkakak(WEIII DIK KAK SHIMA KATO...KAWAN KO...kakkakakka)

ape pon...moga cousin aku ni tak la susahkan mak dier yang bertungkus lumus menyara deme adik beradik...mak dier...adik 2nd last mak aku.....

ramai ahli keluarga ku bergiat dalam dunia seni ni...selain 

aku...agak2 retis jugak ko....NAN ADO....kakakkakak....ko tengo pengantin sebok nak amik gambo ngan aku n en asbeen...kakakkakak..padahal kiterorg relax je pelok tebuh kat tepi tak mo amik gambo....tengok org menggedixs lebey kat atas pelamin jaa....kakkakakak...last2 sekali dah snap..mesti la jemahhh 2, 3X ...mana leh sekali..kakkakakak


p/s : baru teringat..nak call mak la tanyo..."bila mau pulang ke pangkal jalan..kakkakakka"

10 ulasan:

Alycia berkata...

amboi, pepagi dh gosip.. best la sedara ada darah artis... kenalah tempias sikit2 kan hehe..

Nigina berkata...

tu ko belum cite pasal adik ko tu si aina (amukan pocong) dan yana..

ieyda berkata...

jeles lah ko tu....xdpt masuk paper n tb...dpt masuk pict je pun jadilah kan.....hahahahha

♥cikmOt♥ berkata...

tak ado...mak orang bawahan sajork...sobs...

eB berkata...

wahhh, aku kwn ngan kazen retis la nih? sukkkkkkkkkkk :)

IntaNBerliaN berkata...

wah... sedara retis jd blogger gitu.. hihi

eima berkata...

aku tak mo jd artis.... hahaha
duit tak daop .. bila dah sakit nanti mintak derma ... sbb tak masuk insurans

Falsya berkata...

hahaahhaha..glamer u..kerlasss...apo lain mak jemah..nnt jmp cousin tuh ckp "nak sssiiiggggnnnnnnnn"..hehehe..

Nad @ MamaZN berkata...

ekekekkeke...
ramai retiss ek dlm famili
cer kenalkan satu2 =p

fieda berkata...

uii...dah jadi sepupu retis dh sue ni..