Yang DiSaYAngi

Khamis, 21 Jun 2012

Sedih Hati Bila Tengok Kamoo Gini


aku N en asbeen tak PK panjang...terus zasss ke klnik An-Nur P15 ni...lagipun mmg kami semua dah biasa N senang ngan klinik tu...lagipon senang nak kasi syawal leka main kat situ....banyak mainan kat situ...senang la dier nak leka...tapi kan petang tu syawal mmg sangat2 la lembik..adoi sadis benar aku tgk dier...

waktu kat klinik..korang tengok la muka dier...
nampak hingus je kat tepi2 lubang hidung tu...

yang penting muka ibu dier still maintain nak selengge...agak sikit anak tak sihat kot...amik mood sedey sikit....

mmg tak bercakap langsung syawal time ni...diam seribu bahasa je...melepet jee...

maaf kan daku en asbeen..muka kamoo tak nampak kot..tapi nak tepek jugak....

tapi ni kantoi kot...anak tak sihat..korang rasa dier buat ape...?????????????????
aaahhhhaaaakkkkk..ni la dier keje dier....main game..ke mana saja dier main game ni tau...dalam kete tunggu org, nak makan, tengah makan, apa saja...tengah jammed pon sempat...adoi...en asbeen jangan salahkan anak kalo anak mmg ikut gaya awak main game tak kire masa...time tu mak jemah akan salahkan kamooo...
"abang la salah...haammmikkkk"

settle je balik rumah bukak baju syawal...syawal terus melepet....
gayo tido, sama macam aku tido time tak sihat....ni la gayo dier...


sadiskan...apokan dayo...terime je la...syawal tido2 ayam je..tak selesa ngan diri dier sekarang ni....cam gitu la gayanyer...tapi nasib baik jugak dier sampai umah je nak bercakap ngan aku...usap2 kepala aku siap macam cakap "syawal tak sihat ibu..."...kikikiki...elok pulok dier tengok upin ipin...ok la...walaupun ngah demam N panas badan...tapi dier dah aktif bila kat umah ni...

alhamdulillah dier ok dah lepas dah telan ubat demam, batuk, selesema N ANTIBIOTIK...mmg syawal kalo demam tak makan ANTIBIOTIK mmg tak jalan la...tapi malam tadi tengok demam pon dah surut N hidung dier dari malam tadi ke pagi ni dah tak beringus dah...ok dah...nampak sangat syawal mmg memerlukan ANTIBIOTIK bila dier mula sakit gini tau....

4 ulasan:

ieyda berkata...

laki aku lak susah ht lau ank2 demam...xsenang duduk.2-3minit menanya dh suap ubat ke lum...aduhhh..kita lak dh naik bosan ngan pertanyaan dia tu

Anum berkata...

sedih nya

Cute Mum berkata...

kesiannya tengok syawal..
syawal antibodi lemah ker?
makan antibiotik sampai habis eh..
harap cepat sembuh yer..
kalo uyun tgk dania tak sehat pon risau gak..

Nad @ MamaZN berkata...

alhamdulillah kalu dah ok sket..
syawal ni ubat masuk montot tu takleh dah ke?
bleh lagi kan?
tu cepat sket baiknye..