Yang DiSaYAngi

Selasa, 12 Jun 2012

Siapakah Gerangannyer itu..?????????

Semalam aku ada citer pasai 3rd Anniversary Aku
ramai yang komen..geram tunjuk makanan yang dah abis..kakkakak...

nak wat guano...ni baru entrynyer....baru la..terkejutt mak tau..kkakakakka
07 JUN 2012 jugak la aku jumpe sorang Hamba ALLAH ni..bukan sorang 3 org..humangggaaiii...

agak2 korang mak jemah jumpe sape...
jumpe ni....
kkakakakakk...hummmanggggaaiiii...beso tu strawberrynyer....
ini gerangan tu yang tolong bawakkan...
order je ngan dier..suke mak jemah tau...
mmg RVC ni bak kata deme2 ni..
"SEDAPNAKMATI" woooooo...kkakakkakkak
mmg terliuq N terbeliak bijik mata aku...kakkakaka....

tapi sape deme2 ni...
meh la aku tunjuk sikit...
haaaa ko...ni haa deme2 ni...
ada lagi....mana boleh tinggal jemah sorang ni..kang kena maki aku..kakkaka...

haaa...baru cukup korum ko...

ni la deme2 ni...
BFF NANA
korang jangan kata tak kenai ngan NANA ni...kakakka...femes amous ni...kui..kui..kui...
DIAH
NANA KEDING
deme2 ni mmg selaloo bersama....mana2 berempat...tp malam tu aku jumpe bertiga je...sebabnyer NANA tarak...kerna Amrul ada so deme2 ni kasi can la sama dier kan mau beramah mesra gitu...tapi takpe...aku pon dah penah jumpe NANA ...tapi kejap la...kalo ada dier lagi riuh kot...ni jumpe 3 org ni pon dah kecoh...tak cukup mulut aku nak berburak...1st jumpe apo lagi mmg kena la kuarkan kamera kan..kakakka...blogger...sape blogger tak buat camtu...bukan blogger la..

aku kalo jumpe...kire pe kamera sape pon...mmg terserlah siapa itu suraya..kkakaka...sampai si diah cakap...
"korang kalo jumpe kamera...boleh bergabung ngan pasya..kakkakasama je.."

kakakkak...kata mak jemah..mesti la ko..mmg heaven burak ngan dorang ni...NANA KEDING ni agak shy2 gitu..aku pon shy2...haaaakkkkttuuuiiiutttt..kakakakkakak..tapi mmg nana ni tak banyak mulut macam kawan2 deme ni..kakkak...tapi dier pon berburak gak..mana boleh jumpe mak jemah..mesti kena berburak ...kkakakka...

yang best..aku bawa syawal jumpe deme....humangggaiii nampak sangat la kegatalan syawal yafiq tau..jumpe si GEGEURL FALSYA bukan main lagi....gedixs jaa...gatai nooo...kakkakak...
ngan si DIAH pon sama gak kalo jumpe...pon syawal menggatal bukan main....adoi..syawal...tau la deme ni cun cantik bagai dari ibu kan...saja jaa ...jeles mak tau...tapi yang penting malam tu syawal mmg behave jumpe dorang malam tu..kkakakakka..

dorang datang jumpe aku pon sebab aku order RVC daro dorang..tapi mmg terbaik la...

yang penting RVC tu akan di order lagi untuk 3 set lagi  N akan di ambil pada hari sabtu ni..
kali ni mak jemah pulok tuwun sana tau..alang2 jalan2 sekali...kikikikiki


p/s : weiii heaven dowwhhh burak ngan dorang...rasa macam nak jumpe lagi jaaa..mmg macam org yang dah lama tak jumpe kawan dier 10 tahun..kakakkaka

7 ulasan:

mimie.. berkata...

mak aiii..heaven giler weh dapat makan kek yg ade stoberi besar ni..sedapnyee... :)
oh..aaa ade lebih tak??hahaha

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnya berjumpaan gitu...best nana ada bff kan...3 orang lagik..

fieda berkata...

mak jemah gi jumpe geng2 ni ye...haruslah seronok kan..

eima berkata...

aku jengah blog diorg la ni ... aku tak kenai ...hikhik
baguih la ko ni ...kiki

IntaNBerliaN berkata...

rvc tu xmenahan dgn strawberry besau2 tu... :-)

brp rm kek tu sue.. besau sungguh strawberry tu.. geram je tgk.. hihii

aanie berkata...

memang mengancam la stoberi tu....

Cute Mum berkata...

tengok jer gambar stoberi besar tue dah boleh agak sama macam nana punya advance besday..
syoknya dapat makan.. meh sini 1.. hihi..