Yang DiSaYAngi

Selasa, 12 Jun 2012

Syawal wit Shower

Petang ni kiter gebang pasai SYAWAL YAFIQ...

ahad lepas, pas balik dari jenjalan..(jenjalan la sangat..)
patutnyer turn en asbeen mandikan syawal...sebabnyer aku dah mandikan syawal pagi tu....
tu kire peraturan jugak la antara aku N en asbeen..
kalo aku mandikan syawal pagi...turn en asbeen petang...
kalo aku mandikan petang..turn en asbeen pagi tu...kikikikiki....

entah..nak jadikan antara kami ada toleransi sikit kan dlm penjagaan anak..
baru sorang...kalo dua...lagi kena bahagi2..kan...kena la...takkan semua nak tala semua depan mata bini pulokkan...yang si somi duduk senang lenang goyang kaki..lahai..kikikiki....

tapi petang tu aku jugak mandikan sebab petang tu balik jenjalan en asbeen kuar ngan BIL yang baru kawen tu beli barang umah dier...dapur gas, TV, almari kecik bagai...
macam2 ragam la syawal ni mandi ngan aku...1st masuk toilet dier akan pandang pada berus gigi dier...so sweet...nak ajak ibu dier gosok gigi sekali...sambil bukak benda alah ni...
hoohohohohohoo...suke benar syawal ni ngan shower ni...nak2 pulok kalo bukak water heater tu..humangggaaaiii...tak pandang aku sudah..mmmm...korang tengok la gayo dier...
gayo nak lobih..kikikikiki..bajet retis...bajet model majalah palyboy..kakkakak...

suke benar kamu si anak...kalo air tu bertakung sikit + buih2 sabun..mula la dier meniarap bagai...pastu kaki n tangan berkepak, berkibas bagai...air tu mula memercik..adoi.....

bajet seksi..hhhaaakkkttuuiiitttt...kakkakkakak...
anak kamu abah oit...

even aku cakap..."dah...abis mandi...jom kuar"
dier still lagi kat situ...cukup suke nampak..tapi kalo mandi kat pool..idak pulok kamu gitu wahai anak..mmmm...sampai nak naik biru n kecut la jari jemari tu pon tak mo kuar..last aku tutup shower tu...baru nak kuar sambil meraung nak mandi lagi...lahai....ikan ka mau nak duduk dalam air lelama...kakkakakkak


p/s : mmmm...ikut gaya bapak dier mandi lamo benor...ntah apo buat kat dlm...setengah jam..mmmm..cer jadi cam ibu dier...15min ja...sonang cito...

9 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

syawal yg seksi tp comellll!! hihii

Falsya berkata...

comel la syawal nie..suke mandi shower yer..;D

Nigina berkata...

ko beli heater sapa yang pasangkan

eima berkata...

Nigina mudah je pasang ... hehehe aku tolong jawab ...


tgu besar ckit die tak mo mandi cam fahim ...hehehehe
nk mandi jenuh mak die jd tarzan....

♥cikmOt♥ berkata...

setuju...kena ada sikap tolenransi dalam menjaga anak2 ni...nak2 mak ni anak dah 3...

matiklamak kalu mak kena buat semua...huhuhu

aanie berkata...

bestnya blh gilir2 camtu....

syawal cekci.....

MrS. F!zA berkata...

bab mandi anak tiap pgi mmg kejaan naman dr dlu..ekeke..mak siapkan bekal, beg anak dan siapkan dri sendiri..huhuhu

Nad @ MamaZN berkata...

syawal....
cam retis majalah mangga jek ni
ahaahaha!

mimie.. berkata...

hahaha..memang seksi! seksa melihatnye ni ha kikiki