Yang DiSaYAngi

Isnin, 18 Jun 2012

Teringin...Teringin...Teringin (Sesekali ku rasa teringin)

SESEKALI KU RASA TERINGIN....
nyanyi la pulok lagu si shima ni...bukan ape/....asik teringin je dari pagi tadi...adoihai...apo yang aku inginkan....


Aku mmg dah lama teringin derian ni B4 FIZA NAMAN ni publish citer derian dier kat blog...aku mmg dah lama teringin...asik postpone saja en asbeen tu...adoi...kononnyer nanti ok...last2 nanti2 tu tak da pon....malam tu G scan 3D tu kat area seri kembangan tu ada jual derian...aku lagi la telan air liur...siap melekat muka aku kat cermin kete...aku cakap ngan en asbeen akan keinginan ini...tapi apokan dayo..ni la jawapannyer....
"Susah la berenti kat sini sayang..banyak kete pon....sabar ye.."

terus diam...mmmmm...sabo je la yang aku boleh...dan2 pulok si PASYA SENDAT ni dok pulok citer pasai pancake derian dier..lagi aku dok teringat akan....
sweetchat durian pancake...humaannggaaaiii lagi terliur aku...dok terasa kesedapannyer...mmmm....

jam 11.00am tadi...dok la BZ aku buat keje...tetibe boleh pulok kat kepala otak aku ni terteringin....

CAMERON HIGHLANDS

tak tau pasai ape itu yang terlintas...lagipon aku dok terfikir kot...dah lama kami tak berjalan...coti2 malaysia...selaloo kalo berjalan pon...balik kluang...balik kampong en asbeen..alahai...aku terus call en asbeen usulkan keinginan aku...tapi apokan dyo..ni la jawapannyer...
"nanti2 la sayang...bukan ada ape2 pon kat cameron highlands tu...."

terus terdiam N tak mo cakap banyak...
"mmmm...ok la...bubyer ..."


lunch tadi aku msj2 ngan en asbeen...
(en asbeen ni whats app...lambat macam siput sikit dier)
aku dok la kata
aku : esok dating ngan saya?
en asbeen : nak G makan mana pulok...
aku : ayam kampung
en asbeen : ok....

last sekali B4 abiskan perbualan melalui msj tu...aku cakap ngan en asbeen...

aku : abang...sabtu ni kiter G ikea...nak makan chicken meatballs...
en asbeen : ok....tu je la yang mampu...nak G cameron tak mampu...
aku : mmmmmm....
sedapnyer weeeiii...




p/s : mood semua teringin...

13 ulasan:

SYAH'IZZAT berkata...

ahh sodapnyeee :p

Falsya berkata...

halamak..mak buyung dh ngidam ker?..kat alamanda ado x?..;D

Papa Mifz berkata...

kuning nyer isi durian tuh kan...

eima berkata...

sian nye mak uyung byk permintaan tak tertunai ..bkn mintak yg ssh2 punnn... akob sila penuhi kehendak mak buyung sian die ngan anak tu ...kang klu meleleh jgn salahkan anak ek

ShimaSalleh berkata...

sesekali ku rasa teringinn....
hahaha.. adoiii la teringin yek.. afiq smpi la ni ngences lagi dh 10bln.. sebab apa tau, omak teringin tp sbb tau en.ayah mmg xleh nk dptkn sbb kekangan masa maka byk2 yg ku teingin tuh simpan je dlm hati hihi.. tak kisah la.. asal ank sihat sudah :)
awal2 nih bleh ka mkn deyan? jgn bebyk sgt na...

Cute Mum berkata...

sue.. kalo nak durian makan kat tepi jalan dari pkns bbb ke sek 7 tue pon ok.. uyun pernah makan kat sana.. hihi..

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/07/dapat-juga-akhirnya.html

Nad @ MamaZN berkata...

ksiannye..!
insya-Allah, en akob akan penuhi..

aNiM berkata...

duriannn!!
haritu baru lepas melantak 1 guni weh.
ada orang bagi.
eh masa pregnant nabil dulu pun akak ngidam durian. abg ngah tak bagi makan. akak gi beli sendiri. makan kat dapur senyap2 habis 1 biji. haha.

*psst,pesan kat baby, jangan ngidam yang susah2. kesian abah kang nak pi cari. haha.

IntaNBerliaN berkata...

sy pun skrg ni duk ngidam durian je.. adehh...

syafiqakarim berkata...

tgk waktu malam rs macam T.T

Alycia berkata...

ohhh, alycia yg xjd mak buyung ni pun tetiba gak teringin tgk smua makanan ni huhu... sabar2, sesungguhnya aku pose arini ;)

♥cikmOt♥ berkata...

sentap hati mak...sana sini dok up sal durian tau..

lebih dari orang ngidam dah ni...hahaha

Rose Khadijah berkata...

sedap nye doiyan tu..eii macam macam mengidam eh..mujur ada yang dapat..kalo tak berdabel dabel la lelehan air liur si baby tu nanti...