Yang DiSaYAngi

Khamis, 28 Jun 2012

Tom yam Kung...Kung..Kung...

Isnin aritu kan gaji...hari melantak sedunia arrrr....
so lunch aritu dating sama en asbeen kat sini...



port aku tu..selaloo kat abng yang pakai baju jersey merah tu...mmmm...
so makanan yang selaloo aku makan kat sini...
mesti la FAV  en asbeen

tom yam kung ayam N daging masak merah

sayur kangkung crunchy...kikikikik...terbaik wwwoooo...adoi..rasa mau repeat lagi..tapi tak leh la makan selalooo..time gaji je boleh melantak gini...hari melantak sedunia pada hari gaji..kakakkak


hari lain...masak kat umah...


p/s : lapar la pulok...

12 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

tak pernah p lagi...kat mana ni...p15 ke...

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii sedapnya nampak.. ni yg rs petang ni nk g beli tomyam gak ni.. hihii

sayur tu sedap kan.. sy pnh gak mkn, tp kacang buncis..

eima berkata...

tak penah lg try ...sedap sgt ke ...

mamafarah4 berkata...

lapo plak tgk makanan2 ni...tomyamnya nampak pekat la..mesti sedap bebenor..

Wanieys berkata...

wah sedapnyerrrr..tergoda tgk hihi

salam kenal dr wani
wani follow sini :))

PinkUmmi berkata...

sedapnya...meh pas kat sini sikit

nn lylyn berkata...

brape RM set ni kak?

salam pkenalan =)

Nana berkata...

tomyam nampak sedap
bape harga seme ni
kat mana ni?

Alycia berkata...

yup.. kt mmg suka mkn kat tomyam kung tu.. tomyam sedappp bgt..

mama tisya berkata...

lprrrrrrr

Rose Khadijah berkata...

kangkung crunchy..nak try nak try...lain dari yang lain ler..

Nad @ MamaZN berkata...

okeh, papazakwan dah approve nak pi sini lepas tgk entry sue ni, hihihi