Yang DiSaYAngi

Rabu, 18 Julai 2012

1st time makan CHESSE NAN....percaya tak????

Weiiii asal entry aku pagi2 ni semua makanan ni weiii..adoi...padahal aku dah makan kot...
kakkakkakak....

ni kejadian minggu lepas...(punyer la pemalas nak up...this week baru up)
lepas training bebudak senamrobik....aku ajar...gilo la weeiii mak buyung ajor...kakkakak...ajar la sikit2, kasi sharp sikit pergerakan tu N mengurus demo2 ni...kakkakaka...malas aku nak up citer pasai senamronik tu..menyirap aku ngan juri...adoi...nnt la..aku ada masa N hati aku up tok korang....

************************************************************************

ni dia...member aku ajak makan...aku pon ok la..sebab tak penah makan....mmg lapar pontime...tp dok PK kenyang ke aku makan ni...aku try je la...En asbeen pon penah makan...bila try....mak....mmg ye la sedap...padan la kawan aku ni ketagih ngan benda alah ni..adoi....

kena pulok petang tu renyai2 hujan...pekena tu ngan milo suam + peyot mmg berkeroncong minta di isi...elok la pulok penat lepas senamrobik...mmg kena la..adoi...

dalam 3 org makan...aku org pertama abiskan...kakkakakakka...
sila la percaya weii aku tak penah makan...kakkakak...mmg jakon aku time tu...siap kawan aku kata...

"muka ko try chesse nan...boleh buat jadi hos JJCM la...kakkakakkakmmg muka nikmat+jakon"

gilo la..sedap la wei..pasni kalo G mamak lagi..mau order ni la...lagipon tak minyak macam roti2 yang lain kan....



p/s : 1st time makan pon nak up...yang penting pagi ni 3entry aku up kan tok korang...rajin bebenor ni...

4 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

saya kurang suka makanan mamak...so tak pernah pun nak makan...

Mooniqueen berkata...

Sedapnya cheese nan... Salam perkenalan.. Follow u...

Cute Mum berkata...

sedap sngat sue cheese nan nie..
kena pulak makan dengan tandori.. meletops..

IntaNBerliaN berkata...

mmg sedap.. sy dah try :-)