Yang DiSaYAngi

Selasa, 31 Julai 2012

Ada Telefon tak reti2 nak angkat

Pepagi ni dah buat aku stress tau...aku ni sekarang tak leh stress sangat...stress je mula la kepala ting tong sana sini payah nak buat keje....mmmm...pastu siap sampai ke tengahari...di bawa ke petang..tu yang payah tu....

aku dok la call seseorang...tak reti2 nak angkat call...ada je ringing...

aku kalo gini memang ini la yang selaloo kuar kat mulut aku ni...
"ada fon tak reti nak angkat..campak je fon tu ke laut senang..tak yah pakai fon"

haaa....kalo dah gitu la mmg nampak sangat aku mmg marah kan....adoiiii.....






p/s : sekarang ni mmg tak leh stress sangat la...mmg tak jalan keje aku ni....

5 ulasan:

ieyda berkata...

ko jgnlah dok stress...mb dia xdgr ringing tu.....fon dia kt lam laci..hihihiii

eima berkata...

kadang tu bukan sbb tak angkat dear .. engage kot ...kan KPM ni klu engaged bunyi sama cam ringging kan ... tu masalahnye

MARIA LIZA berkata...

Banyakkan sabar..Ni bulan puasa..dahtu tgh ngandung lagi...

Falsya berkata...

falsya pun sama gak..kalau mok mok pulak ayat lain "smp hati i kol pmpn u angkat"..wakakaka..memula mok mok blur dh lama2 baru perasan..hahaha..

Nad @ MamaZN berkata...

kalu kite, kite tak suke org kol kite, hihihi
kalu nak apa2 sms jek =p
ahahahah!
ngengade kan?
bukan apa....kt umah ni, kalu dalam umah mmg takde line
kene gi pagar kat luar tu baru bleh bercakap
tu pun kene cakap kuat2..malu plak jiran dengo =p