Yang DiSaYAngi

Rabu, 18 Julai 2012

Baru teringat hari ini hari apa????

Tengah sedap2 dok buat keje ...elok pulak baru ter teringat akan hari ini....

HARI PERTUNANGAN KU ngan EN ASBEEN

kui...kui...kui...kui..egat jaa aku ni....


18 JULAI 2008

kikikiki...dah 4 tahun berlalu kan...mmmmm...lama tu...tu pon aku yang ajak tunang...ppuuuiiiii punyer tak malu jemah ni..alamat tunggu en asbeen sampai kot aku tak kawen...alahai...kakkakakkak.....

malu mengalahkan mak jemah...(soalan mak jemah malu ka...??????????akakkakakkakkak)

p/s : nak buat kijo balik...nanti up lagi entry...rajin bonar aku arini...

7 ulasan:

Nini D.. berkata...

:) tahniah!

Cute Mum berkata...

heheh.. kita samalah sue..
uyun yang cakap direct dengan aima tanya.. "ko nak tak kawen ngan aku?"
time tue ayat dah malas nak couple dengan orang tak serius..
aima balas " nak.. tapi bagi aku masa 2 tahun untuk kumpul duit.. maklumlah aku nie despatch jer"
uyun terus kata ok..
ngam2 2 tahun kami kawen.. hihi..

♥cikmOt♥ berkata...

selamat hari pertunangan...hehehe...\


puihhh...nak beranak anak kedua dah kan...hahaha

Falsya berkata...

cepat je kan masa berlalu..hehee..nmpk sgt asben mak jemah nie pemalu..haha..

IntaNBerliaN berkata...

eh sue... sy pun br ingat... esok hari pertunangan saya n hubby.. hihii

19/07/2009

Anum berkata...

tahniah

AYuNG berkata...

alolo...sweetnya...
cmnih aku pun nak ajak ehem2 kawen la..hahaha~~

gatai kan~~ =)