Yang DiSaYAngi

Isnin, 9 Julai 2012

BZ sengal..tak panas kerusi aku arini

Arini BZ sesengalnyer la...adoi....hati ni nak tgk la sangat N BW blog korang ni...dah buka tau page blog korang...cuma mata aku belom larik2 laju baca setiap ape ynag korang tulih tu...

mana taknyer pagi je ada pegawai baru masuk...boss baru la terhegeh nak sign pagi ni..padahal aku anta last week memo penempatan kat atas meja...mmmm....1 hal, kena potostat, cop, masuk sampul, N yang best..arini aku jadi despetch...

mmg terbaik....hantar surat kat boss2 ni...dari tingkat 4 terus bedezuuuuss ke tingkat 14, tuwun tangga tingkat 13, tuwun tangga lagi tingkat 12, bukak pintu, tutup pintu, touch2 kad aku bagai..adoi...mmg kalo tunggu hari tu..mau beranak aku kat tangga...kakkakakak..padahal dalam bangunan je tu hantar...

bukan tak mo despetch hantar...tp demo2 ni LEM sikit...paham la kan...kena pulok benda urgent gini....tak tau la...adoi....

elok dah duduk tempat..ado laie pulok pegawai bertukar masuk....alahai...kena la "basuh2 sikit"...pastu potostat bagai...adoi...

ni baru dapat duduk...bukak PC...tgk blog korang tak terusik dek aku lagi..adoi....

tak aku usik sekarang..petang jap G aku usik K....


p/s : lapo....

9 ulasan:

eB berkata...

tuh dier... sng branak nanti sue insyaallah ... hik3.. :)

Anum berkata...

bz kan

Falsya berkata...

betul axercise haaaa mak jemah..hehe..

aanie berkata...

bz mak jemah arini jd despatch....

dh tghari blh g mkn dah...

Papa Mifz berkata...

dah habis buat kerja nanti g la rehat mkn yer...:)

Nad @ MamaZN berkata...

kalu suruh despatch yg lem, taktentu lagi surat urgent tu sampai ke idak pada tuannye
baik la anto sendrik, at least, kite tau mmg dah sampai pad tuan..
tp slow2 la..taku tterberanak awal plak =p

eima berkata...

wei aku pun despatch sendri pe .. baguih la byk bergerak nanti senang branak ... haaaa cam aku ni ...kikiki

lovelywa berkata...

Salam ziarah..
Biase la tuh..klau nak urgent jawapnye memang kene buat sendiri..ada despatch pun cam takde kan..

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii siannya sue... lenguh plak sy baca xtxt sue arini... sian tol.. sampai lapo dibuatnya yer..