Yang DiSaYAngi

Jumaat, 27 Julai 2012

Chocedate - yusuf taiyoob

B4 puasa menjelang aritu..aku ada beli something yang mmg aku teringin nak try...

ni dia....
Chocodate yusuf taiyoob...orang lain dha berkurun rasa..aku baru nak try...kakkakak...sebab mahal kan..lagi pulok aku ni mmhg lambat sikit nak makan kurma ni..ape jenis kurma pon.....

yang sebaba coklat...aku try la...


ternyata mmg sedap la..dalam dier ada almond..bukan bijiknyer...mmmmm..

walaupun coklat, tapi aku still lambat lagi aku makan ni..takpe..la makan je la...


p/s : banyak pulok entry arini aku buat

7 ulasan:

Anum berkata...

comelnya

Falsya berkata...

Sedapppppp...gegurl dh penah try...bile tgk gambo rase mcm nk try lagi je......mak jemah saje je nk menggoda iman gegurl...wakakaka..

♥cikmOt♥ berkata...

tak penah try lagi...meh sbiji...nak try jugak...hehehe

ShimaSalleh berkata...

kita tak pernah try gak

nn lylyn berkata...

sedap tu ^^ nnti nk beli la

Ardini Humaira berkata...

dni pun nak wat review chocodate. baru edit2 gamba. hehe... fav!

IntaNBerliaN berkata...

penah gak terpikir nak beli tp tgk mahai sgt terbantut jap.. tp akn beli gak nanti.. hihii