Yang DiSaYAngi

Isnin, 30 Julai 2012

Dah Jatuh Cinta ngan Baju ni...camno...

Ramadhan belom sampai setengah bulan dah sebok nak citer pasai baju raya...yalo...balik umah MIL last week membuatkan aku rasa jeles jaa ngan en asbeen N syawal sebab baju demo2 ni tempah dah selamat sampai kat umah MIL...yang best kena iron pulok baju2 demo ni siap gantung..buat mak jeles memanjang je tau....mmmmm...

aku punyer baju..entah la....


1 pagi semalam tengah dok syiok2 baca paper semalam..ada terselit katalog tesco...mmmmm....belek punyer belek...last page aku ternampak ni...


apa kena mengena ngan aku...semua sedia maklum baju designer tekenal ni mesti la mahal...mmmm....

tapi ada 1 baju yang mmg la menambat hati ni....
bukan yang ni...yang ni nak kasi tunjuk muka saja....

suke benar aku ngan baju dier yang kembang tu...mmmm...nnt lepas bersalin pon leh pakai gak ni...mmmm...mmg aku mencari yang jenis boleh pakai time preggy gini N lepas bersalin....yang penting boleh bawak G kijo...senang....tak leh bawak..payah la...asik terperuk je dalam lemari tu kan....

kena la pulok en asbeen kat depan aku..asik la aku dok kata kat dier...

aku : abang...cantik kan baju ni...!!!!!!!!!
en asbeen : tengok....(muka sambil tengok) cantik....merah kan....
aku : ishhhh...cantiknyer abang oittt....cantik ni...(sambil letak balik catalog tesco tu..pastu amik balik..pastu letak balik...pastu amik balik)
en asbeen : eye sayang...saya tau cantik.....
aku : kan...cantik kan..adoi..berkenan pulok tengok...
en asbeen : eye cantik...banyak kali dah cakap cantik...cantik beli la....dapat pelarasan+naik gaji+bonus lagi kan....
aku : snegal kan abang...mmg semua tu dapat..abis kalo dah semua buat bayar hutang piutang..mmg tak la..
en asbeen : masih boleh di kire kan amaun dier tu...RM250...leh buat pakai lama...mmmmm...dah berkenan beli je...saya tak bising pon...awak je bising cantik....nnt balik ni kiter G tesco kajang...dekat sikit....

mmg design yang rizalman buat kali ni antara RM180-RM250...yang best tu jual kat tesco....pasaraya2 biasa je kot...mmmmm


aku mmg dah jatuh cinta abis ni...aku tunjuk kat kawan aku pon dier kata cantik..tapi kain dier jenis cepat tertetas la apa la..(kire ayat -ve  la tu)....tapi hati sudah jatuh cinta..mmmm..asik la dok sebut cantik la...cantik la..mmmmm....tengok la....kalo ada kelapangan N mmg tanpa Pk panjang..insyallah jadi hak milik...tapi tgk la...


p/s : tapi mmg cantik kan...(cantik lagi aku sebut)

15 ulasan:

Falsya berkata...

cantik cantik cantik..hehe..cepat terjah mak jemah kang abis..gigit jari laa..hehe.

eima berkata...

dah bekenan tu beli aje .. tp klu aku mmg tak beli kot sbb aku ni kedekut ...hahaha

♥cikmOt♥ berkata...

jangan kata ko kedekut eima...
aku lagilah...kim salam nak beli memahal semata nak melaram gitu...
hahaha...baik smpan duit beli emas...

lallaa...

dahrupagilaemasdahakuni...

Ardini Humaira berkata...

cantik.. tapi dni tak padan nak pakai. huuuu...tesco pun tade di miri :'( nak cuci mata pun takleh

mama tisya berkata...

kalo dh byk kali cantik tu kena bli...kn tk lena tdo mlm..hehehe

Mooniqueen berkata...

MQ pun Dah grab 2 pasang... Hehe... Ade member nak letgo Baju Rizalman ni... Color pink/hijau n black/white... Size s...

Nini D.. berkata...

ok..mmg cantik tapi harga dia lagi CANTIK!~

PinkUmmi berkata...

cantik.....apa lg pau asben la...hahaha

IntaNBerliaN berkata...

a'aa mmg cantik.. sy pun dah berkenan dgn design2 rizalman ni... tp sayangnya tgh prgnant plak dah...

mcm baju merah yg sue suka tu, sy pun ada terpikir nak beli, tp bila pikir balik tang pinggang dia tu camne plak ek... sekrang ni perut besau... nanti dah bersalin camne lak......

mekchu berkata...

cantik, ehh mmg cantik, cantiknyaaaa, sgt cantik...

nak jugak.. kali ni menaip dgn penuh semangat.. tlg surveykan.. mekchu nak nak nak.. baju raya blom cukup.. kat mana2 tesco ke apa? kalo ada kat kajang pls pls pls roger mekchu.. nak kirim dan bayo duit pos terus..

ieyda berkata...

ritu aku tgk kt tesco kajang, dh xde saiz....kecewa lah....

mimie.. berkata...

lebih dari 10x pkataan cantik tu keluar dalam entry ni hahaha..beli jelaaa mak jelah oii ;p

eB berkata...

mmg cantek la...
eB pn suker.
^______________^

Ya ALya berkata...

cantik...beli je untuk reward diri sendiri....mmg cantik...bukan selalu pun nk beli...

Nad @ MamaZN berkata...

kite pun sama...
kalu dah asek kata cantek smpi umah pun asek teringat2 jek, kene trus beli
taktau la..taku tkang nyesal kot, hehehe