Yang DiSaYAngi

Khamis, 19 Julai 2012

Dah tengok terus rembat


Citer ni mmg dah sangat2 la lama...ujung bulan 6 punyer cito...aku je tak up2 kan lagi...sebabnyer kemalasan tahap bergando...

Hari jumaat yang dingin...dingin la sangat..melantak je lebey....dalam keadaan gini...
sengal berselerak tempat aku....

time tengah sedap dok usha kat blog AHKAK INI dier nak letgo 1 baju....aku pulok macam suke...cakap ngan en asbeen N en asbeen pon kasi green light...truss zass aku email dier...N aritu jugak dapat...dah alang dekat sini kan.....

beli baju ape???????????
ni haaa...

bila aku dapat dari AHKAK INI ....terkujat aku jap..mok beso nyer beg....
padahal isinyer boleh je lipat kecik2 kan...

sekali ni la bajunyer...
baju ni aku suke sebab baju nursing wear....senang la...lagipun beso jugak boleh pakai waktu pregnant ni N bila dah bersalin nnt nak BF boleh jugak pakai baju ni..aku dapat...esok terus pakai bawak G Family day..kakkaka...gila gelojoh....

bukan tu je dier kasi...siap beli ngan dier ada free gift lagi....

haaammmmikkkk ko....AHKAK INI macam tau2 aku je yang tak da tabung...padahal dier nak kasi kat syawal..maap la kakak...tabung ni kasi sama jemah la...sebab syawal N abah dier dah ada tabung....kakakka....

suke tau....

AHKAK INI jugak bakal jadi mentor N tunjuk ajarku sifu untuk kelahiran kedua aku akan datang dalam meneruskan perjalanan hidup untuk BF secara eksklusif pada masa akan datang....

mentor ka...????mentor la....refer dari blog dier...kire mentor la ..apo daa.....

sape AHKAK INI 

ni dia....
cek pinjam sat no....

alahai aku tunjuk header pon korang dah kenai AHKAK INI
ke ada yang tak kenai....takkan tak kenai...otai ni...
korang saja kan nak kasi aku tunjuk muka dier yang cun macam aku..kakkakakka...haaaaakkktttuuuuiiitttt

meh tunjuk lagi...
eleh malu2 bagai..sebenarnyer mau tunjuk duit baru tu..kasi la sini sikit akak oiiitttt...

ni haa dia...
haaa..ni dia....
aritu jumpe..kejap je pon...main passing je...tak sempat nak jemah ngan dier...mmmm..dier nak cepat..aku pon nak cepat...mmg tak la jumpe..len kali la kakak yee....



p/s : tecik je weeiii akak ni...

7 ulasan:

Anum berkata...

ooo akak glamor ni rupanya
haha

eima berkata...

kakak ni klu ko dah bercakap ngan die sejam pun tak cukup ...hihi

aku syg jugak kakak ni .....

♥cikmOt♥ berkata...

uikss...ayat ko yang last tu dik, buat mak tercekik...

kecik ko kata???

huwaaaaaaaaaaaa....janganlah perli kat sini dik....

jemah jemah...sobs.... :p

ps: dah penuh ke tabung...jangan lupa menabung plak...hehehe

Kesuma Angsana berkata...

wah best lah dpt jumpa depan mata ye. Salam kenal N KA dah follow awak ye 252

ShimaSalleh berkata...

tgok header mmg kenai la.. CikMot
Satu opis ka?

eB berkata...

Mcm kenal.jap nk terjah

Ardini Humaira berkata...

comelnye tabung pos tu :D