Yang DiSaYAngi

Khamis, 5 Julai 2012

Dimana ABAH ku...

persoalan  entry URUT PUTUS tadi...ada la yang bertanyakan soalan ini...

soalan betoi demo2 ni..baguih ni baca sampai abis...kikikikikiki....

MANA ABAH AKU?????????????????

entah...boleh tak jawab gitu..kakkakak.....

tak la...abah aku ada...cumanyer dorang ni tak da rezeki untuk bersama...so berpisah la jiwa mereka antara 1 sama lain....kalo korang ada yang penah baca entry FAMILYKU RETIS
haaaa....mmg family aku tu...tapi lain mak...kikikikiki...

kire senang citer ABAH cek macam P.RAMLEE la...kakakkaka..."ana kawen 3" kakakkaka...

nak buat macam mana bukan rezeki mak aku nak bahagia bersama...sama ada B4 cerai atau lepas cerai...takpe la..benda pon dah jadi sejarah...tapi yang bets..mak aku mmg ALERGI ngan nama ABAH AKU....kakkakak..kelakar lak aku...tapi mak aku tak penah halang kami adik beradik jumpe atau baik ngan abah...atau jumpe N close ngan adik beradik lain mak yang lain....

itulah sifat ROBIAH ABDULLAH...
walaupun la abah aku mcm2 la kan....paham kot..mmmm


p/s : nnt aku up muka BB anak akak aku tau...

6 ulasan:

Falsya berkata...

jodoh smp situ jer..xpe la..luke kat hati mak sue tuh boleh terubat ngan keletah anak2 yg gile2..wakakaka..

Anum berkata...

faham2

eima berkata...

ok ok .. ingatkan hilang ..ade lagi rupenye....

nk buat cam ne tak de jodoh ...

♥cikmOt♥ berkata...

owhh baru paham...takpelah, yang dah lepas...terkejut mak, komen mak tuu...ihiks.s..

Nad @ MamaZN berkata...

oo, camtu..
takpela..yg lepas tu biarla
doakan je abah sehat dan bahagia dgn kehidupan die skrg

tp mak sue mmg hebat!kite bace pun kagum!kem slm kat makcik ek

p/s: kite jenis yg rapat sangat2 ngan abah..ngan mak tak ngam langsung, huhu! ;(

IntaNBerliaN berkata...

oooo baru tau... xpala, janji parent sue happy...