Yang DiSaYAngi

Isnin, 23 Julai 2012

Doa untuk ibu mengandung N kandungan


So far ini yang aku amalkan pepagi aku sampai opis...sebab aku letak je beg, duduk depan PC mmg dah terpampang doa ni depan mata aku....at least aku akan buat pepagi B4 buat benda lain....kalo lupa, bila aku egat time petang @ tengahari aku buat...

alhamdulillah jugak...mmg aku N en asbeen dah amalkan B4 BB dalam peyot lagi kami 1 family B4 tido akan bukak bacaan al-quran kat laptop bagi syawal dengar N tido tenang...sejak syawal kecik lagi...ni semua nasihat abg ipar aku, MIL n FIL aku....even sampai sekarang kalo tak bukak rasa macam sunyi je bilik n rasa tak lena je tido..syawal pon sama..

aritu 2, 3 hari line tenet problem....mmg tak leh bukak bacaan al-quran, sebab bacaan al-quran link dengan tenet...mmmm...so mmg tak lena la syawal tido...bukan dier je...BB pon asik meragam je dalam peyot ni sampai aku pon tak lena tido...mmmmmm....
aku N en asbeen asik la mencari CD yang sesuai untuk kami masukkan dalam laptop....

akhirnyer jumaat lepas baru ok line tenet....so malam tu syawal, en asbeen, aku, N BB tido dengan lenanyer...alhamdulillah....agaknyer BB rindu nak dengar bacaan al-quran kot...kikikikiki...pada fikiran aku la...

moga BB pon ok sampai dier di lahirkan ke dunia ni...ammmiinnnn....

p/s : lepas sahur layan citer best gile.

5 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

serius.. baby memang suka dengar alunan ayat suci al-quran :)

eB berkata...

ke ader benda len yg mengganggu tuh sue?

Kesuma Angsana berkata...

moga dipermudahkan yek

IntaNBerliaN berkata...

bagus tu sue amalkan doa ni...

Nad @ MamaZN berkata...

kalu syawal tak lena
lagi afdol bapaknye yg bacakan ayat suci al quran tu kot, heheheeh
sambil bace, sambil usap2 perut kasi baby rase jugak, hihi