Yang DiSaYAngi

Khamis, 5 Julai 2012

Hoooyeeee.....sudah masuk Trimester ketiga - HALF DAY ARINI

Hhhhoooooyeee.....arini genap mak jemah membesarkan kandungan mak jemah dengan jayanyer N sihat baik 
28 MINGGU


alhamdulillah tinggal lagi 87 hari lagi untuk aku N baby lalui proses yang getir tapi bagiku nikmat yang susah bagi mereka seorang perempuan belom bergelar seorang ibu untuk hadapi....aku sangat la suke..walaupun sakit....itu nikmat yang susah nak dapat tu.....


alhamdulillah so far jugak BB dalam kedudukan parking yang baik....cumanyer HEMOGLOBIN (HB) ibu dier je yang selengge sikit...elok yang tu....mai pulok datang BERAT BERGANDO pulok...adoi....tu yang jadi pelawat tetap setiap 2 minggu kat KLINIK KESIHATAN PRESINT 9, PUTRAJAYA ni...mmmm...selama aku pregnantkan adik syawal ni...baru sekali aku datang sebulan sekali...adoi...kakakak...

tapi pejam celik, pejam celik..mmg mcm tak rasa dengan semua bercampur mengeluh, sedih, gumbira bagai...tak terasa pon asik 2minggu sekali kena datang...mmmm


so jemah HALF DAY ARINI...mana yang komen petang2 tu...TQ....baguih demo2  ni...tapi yang mana update entry petang...esok pagi la aku komen yeee

13 ulasan:

mama tisya berkata...

amboi seronok la dpt halfday....nanti jenguk entry ptg esok pg tau...hehehe

Anum berkata...

alhamdullilah

Falsya berkata...

perut mak jemah sgt comel okayh..walaupun preggy tp selim melim u..gegurl yg xpreggy lagi pun badan dh mcm nie..kalau preggy mcm mano plak ghupenye..hahaha.

Nana berkata...

part paling malas nk g kenek 2 mgu skali
lg malas klw smgu skali ehehe

Cute Mum berkata...

uyun baru start checkup 2 minggu sekali.. semua ok cuma baby still songsang..
time nie nak makan pon dah susah sebab baby asyik tendang sana sini.. nak terkencing lagi.. tapi semua tue akan ok nantikan..

eima berkata...

syok la half day dulu aku suka pi klinik ..sbb leh kawtim ngan misi bg sampai ptg ...yeay

fieda berkata...

wah..dah besar la adik syawal..semoga membesar dgn sihat ye..

Nad @ MamaZN berkata...

tak la,a dah tu..semoga dipermudahkan segalanya sue..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

take care dear!

♥cikmOt♥ berkata...

eh eh...tak lama lagi la kan..teng teng teng...

mimie.. berkata...

semoga semuanye selamat ye sue :)

aanie berkata...

nape x letak gamabr perut sue....hehe...

IntaNBerliaN berkata...

sekejap je dah 28 minggu yer... mcm sy ni pun... rs mcm br lg tau prgnant tp dah nak 6 bulan... tapi perut kecik lg.. eh, tp kan sue... walaupun perut kecik, dah start rasa terik tau perut ni... rasa macam penat.. gaya mcm kita br lps mkn byk tue... sue rasa camtu tak?

pasal vco tu... bg saya ok je.. tp bg yg xbiasa sy xtau la camne kan.. sbb bila kita minum minyak tu, kita dpt rs minyak tu cam melekat kat tekak.. alaa tp kejap je pun..

emmm tp nape tanya, sue nak minum ke