Yang DiSaYAngi

Selasa, 17 Julai 2012

Kreatif bebudak sekarang ni

Ni bukan kisah aku, en asbeen, syawal atau sesape...ni kisah hamba allah ni..dah lama benar aku tak kongsi cito demo kat dalam blog aku ni...sape lagi...si tecik yang ngada2 ngan aku dari kecik ni la...

ADAM ZAFRAN
(anak akak aku la..ADAMNIGINA)

dah lama benar aku tak citer pasai budak ni....dah pandai budak ni sejak masuk taska sama ngan syawal....
korang tengok la ni...

nampak tak....buat kolaj weeiiii umo 3 tahun...giler terrer...aku 3 tahun time ni dok la berlarik sana sini kat 
flat seri pahang, bangsar, dengan muka comot, tak pakai kasut tu.....adoi....terbaik la bebudak sekarang ni...mmmm...bijak la weii bebudak sekarang ni....mmmm...pasni turn anak aku pulok syawal wat benda alah ni pulok..pastu bila tetiap petang tarik tangan aku, nak tunjuk dier yang buat...akkakakka....tak sabar nak tunggu time tu...sebab sekarang ni adam je yang buat camtu kat aku....

si adam ni sangat la rapat ngan aku...kadang kalo datang umah aku....aku dari dalam dah melaung nama aku..."ndak...ndak..ndak" adoi...kakakkaka...kalo datang umah aku, tak mo naik balik umah dier..kkakakka....nak wat camni...mak ndak dier ni je yang nak layan dier....aku mmg tak penah putus jumpe adam dolu, start dier lahir sampai la ke hari ni..aku kalo tak jumpe pon ada sebab...N tetiap petang aku mesti G umah akak aku, G jumpe adam...

sekarang bermula kembali rutin aku yang dolu...tetiap petang lepas keje, balik terus G umah akak aku, jumpe adam..bukan adam je..rania jugak..kikiki...en asbeen sudah geleng kepala...kakkakakka

6 ulasan:

Hanie(SHMA) berkata...

good boy. ajar anak sue main doh.

PinkUmmi berkata...

budak budak sekarang memang bijak...

♥cikmOt♥ berkata...

budak budak skang memang bijak...tu yang tahunn depan dibenarkan membawa henpun ke sekolah...abislah lepas ni memasing dok up saper punya gajet paling MAHAL dan canggih...adehh..

ehem, mung memang orang pure kl ek...

eB berkata...

wahhhhhhhhhh dh msk dlm bdn tuh x kluar2 mg teror... bkn sng tau. :)

Falsya berkata...

comelllll!!!..

IntaNBerliaN berkata...

alahaiiii pandainya... 2 taun dah gini yer..

bijak adam nih! :-)