Yang DiSaYAngi

Isnin, 23 Julai 2012

"LUNCH" dengan tadarrus

alhamdulillah tengahri ni nama aku di senaraikan untuk sertai tadarrus al-quran kat opis aku...

insyallah kalo tak fenin2 kepala aku tengahari ni...check inn la aku kat kelas tadarrus tu...tp kalo fenin tak hengat mmg selamat datang ke surau aras 3.kakakkakakaakk....sebab ngah sakit pulok kepala ni...adoi....agaknyer sejuk kot aircond ni....dok sebok la buat keje...tambah ngah update blog lagi..semua la...tu yang lesu je nak masuk tengahari ni..

insyallah aku kuat kot ....


p/s : tak sabar pulok nak balik umah MIL ni...mau makan ape yang di idamkan....

6 ulasan:

ieyda berkata...

samalah aku pun lunch ngan TADARUS bg bln ramadan nie....

eB berkata...

eB pn join tadarrus tapi eB dgr jerk la kot. kpala dh pening2 nih :(

eima berkata...

wahh hebat tu nama tercalon .....

Falsya berkata...

bestnye kat opis ade sediakan tadarus..kat ini nan hado...;(

IntaNBerliaN berkata...

apa yg sue idamkan tu :-)

Nad @ MamaZN berkata...

bagus la..ada gak 'makanan' utk baby lunch ni ;)

take care sue!