Yang DiSaYAngi

Rabu, 4 Julai 2012

Malas + Flu

Aku dalam masa 3 hari ni mmg ada...tak kemana pon...mmg ada duduk mengadap blog aku ni...tapi kemalasan tahap yang berganda-ganda ..kena pulok selesema...

di saat aku mengandung ni..selama aku pregnant ni. aku tak penah la sakit time pregnant....aku tak sakit pon...tapi kali ni pulok aku boleh pulok flu..alamak..aku pon tak tau nape...

tahap bergando la + pening kepala bila flu ni kan...adoi...ngan opis sejuk ya amat...mmmmm....

tu yang jadi kemalasan pon berganda...

kalo mana yang dapat komen aku tu..baguih la...mmg rajin BW...tapi up entry baru..alahai....boleh pandang je la....

11 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

patut sepi ja...hurmmm

Cute Mum berkata...

kesiannya sue..
nie mesti pergi PD kot..
at least sue untung tak pernah sakit sebelum nie..
uyun nie asyik sakit jerlah.. nasib baik boleh tahan lagi.. skrg dah tak sabar nak tunggu lagi 11minggu.. :)

ShimaSalleh berkata...

Cepat sembuh ye Su..
Take care

^__^

Falsya berkata...

chiannye mak jemah..get well soon hokey..;D

Anum berkata...

get well soon

mama tisya berkata...

smoga cpt baik..akak bz tk sempt sgt BW...mana yg sempat singgah kejap

aanie berkata...

kita pun jarang update blog....malas...hahaha...

get well soon...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

get well soon dear!

mekchu berkata...

beria sgt family day ni kot.. kan dah flu.. get well soon.. kalo mkn ubat tu mntk nasihat dokter sbb takut baby lalok kat dalam :)

Nad @ MamaZN berkata...

moga cepat sembuh mak yung!

IntaNBerliaN berkata...

siannya sue... sy alhamdulillah, setakat ni dr mengandung alisha, xpnh sakit lg time prgnant..

sakit time prgnant jenuh gak kan... dah lah dgn perut memboyot lg... hihi