Yang DiSaYAngi

Khamis, 12 Julai 2012

PADINI vs TESCO - mood geram jaa

Sebelom ni aku ada usha 1 baju kat PADINI..mmg aku tgk je...aku terus suka...aku dah gebang ngan kawan aku yang aku nak, boleh buat baju pregnant tau...siap aku dok kata...kalo pakai baju tu pastu pakai sniker's...fuuuhhhh terbaik la....mesti cumilll ja aku...kakkakakka...ppppuuuuuuiiiii...

sekali aku pon rembat la 1...suke punyer pasai....
harganyer RM89.00 di PADINI PAVILION...
aku beli time ni bulan 1/2012..mmg selesa la pakai....
ni la bajunyer...maap...pose tak semenggah....relakan diri duduk gini demi anak yang sememangnyer ngantok+tak sihat demam....

bila dah lama pakai baju tu...dengan peyot pon semakin memboyot....
1 hari aku G tesco puchong nak membeli pampres syawal...kejadian tu berlaku sebelom aku G family day (gambo kata atas)

bila jalan kat area pakaian wanita...sekali en asbeen tegur....

En asbeen : sayang...sayang...tgk ni...sama la ngan awak...kakakkakkakakka...(terbahak-bahak dier)
aku : (muka heran, jalan laju kedepan terpaksa toleh ke belakang)...abang ni nape meroyan gelak sorang2....
en asbeen : sayang awak tgk la baju yang tergantung tu....

bila mataku tertancap pada 1 pakaian ni....

terbuntang bijik mata aku...kalo boleh terkuar kat situ..kuar jugak mata aku....

aku : oit.....siuuuuttt betoi.....sama ni abang oit....(sambil pandang en asbeen )
en asbeen : kakakkakakkak.....sama kan...meh kiter tgk harga..mana tau lagi mahal....

bila di belek tag harga baju tu...
nahhhh...haaaammmmiikkkk ko....

-TESCO PUCHONG
-RM39.00
-26.jun.2012

lagi bantai gelak beso laki aku tau...mmg en asbeen nampak muka menyirap aku...adoiii....
kualiti kain N jalur2 warna baju ni pon sama ngan aku punyer...siap ada choice warna purple lagi....adoi....mmg terkilan benor....mmmmm....siap en asbeen kata...

en asbeen : bukan awak mmg nak pakai ke baju ni tadi..seb baik tak pakai kan...
aku : diam la abang...waa bengang ni abang...adoi...selengge betoi...sini pon ada jual...

aku terus whatss app kat member aku(jiran aku kat opis)
terus dier pon bantai gelak N menyirap jugak...sebab aku G beli ngan dier...adoi....

p/s : mood tak leh terima kenyataan...adoiiiii...kakkakakakkakakak

9 ulasan:

eima berkata...

tesco tiru ke mmg padini jual baju yg die tampal tag je z?/??? hmmmmm

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ha ah la sebijik sama tu...mesti padini punyer mahal kan, ades....meruap2 plak rasanya

Ardini Humaira berkata...

waaa sebijik. hahaha... kalo dni pun rasa tensi

ShimaSalleh berkata...

Adehhhh rugi rugi $$$... Takpe la dah rezeki Padini... huhuhuu usah dikenang lagi...

Cute Mum berkata...

ala.. comelnya perut tue..
sabarlah sue..
dah terbeli..
kalo uyun tension sebab ada color purple.. hhi.

Falsya berkata...

hahaaha..akob sama mcm mok mok..suke gelak kalau nmpk baju sama ngan falsya..pastu siap mok mok tarik lagi suruh gie dekat2 pastu gelak xhengat..hahahahaha..

penah jadi mcm sue, menyirap gile..kalau beli kat situ leh dpt 2 kan sue..sabau je ler..;D

fieda berkata...

alamak...terkono la plk..sama jer..

Nad @ MamaZN berkata...

huk aloh!
biar betul hihihi
ni ntah2 padini punye dah out of date die kasik kat tesco plak
tukar label jek kot
ngeee~
sabo je la mak jemah.. =p

Hanie(SHMA) berkata...

boleh x nak gelak ....