Yang DiSaYAngi

Jumaat, 20 Julai 2012

pon..pon...pon...hadiah dah sampai

Tadi aku dapat msj dari BLOGGER ni....
nak jumpe...mau kasi hadiah...ok la...set jumpe alamanda..itu yang paling dekat n senang aku N BLOGGER ni nak ketemu..al maklum la transport tarak....transport hanya la 2 kaki yang sememangnyer banyak berkhidmat dengan aku...mmmmmm....

elok pulok bila dah jumpe....
tersama la pulok pakaian aku N dia...
pakai jubah ko...hitam lagi...kikikikikikiki...

tapi sape yang aku jumpe...
ni dia hhaaaaa...(gambo tarak sebab tak bawak Hp)
ni la dia..ALYCIA
ni 2nd time jumpe...pon kat alamanda jugak...N port yang sama...kikikikiki...senang kan kat situ je jumpe...lagipun ALYCIA bukan selaloo G alamanda...tak macam aku..dah macam umah kedua...opis la dekat ngan alamanda...umah dekat ngan alamanda...jalan kaki saja.....

pick hadiah je dari ALYCIA sempena aku menang GA kat blog dier...aku dah tak hengat berapa banyak yang aku menang...tapi tak la banyak sangat..mungkin 1@2 kot..kakkakak...tu pon lupa...

apo hadiahnyer..ni haa....
haaa ni dia...FM

siap ada Free Gift ko dari ALYCIA ....kan ALYCIA baru balik cuti2 G negara orang...Guangzhou ko...beh boh...mmg best tu.


cumill saja chopstick N GM gaungzhou....hohohohohohohhoo....suke.....

ni la keseluruhan hadiah GA + Free Gift....

TQ ALYCIA suke sangat tau....FM2 ni semua aku taruk kat opis...sebab kat umah..alamat selamat...di pecahkan N hilang/....takmo2..takmo....

mak jemah baru bergiat kumpul Fm ni...so sikit la dari yang mana penggemar tegar FM ni....

kikikikiki...sikit kan..terpaksa letak kat situ...kat bekas tempat letak PC...kkakakka..jadi la dari tempat lain..tak la org nampak sangat kan aku simpan...kang kalo aku ada yang  nampak..kang hilang pulok....


ape pon... TQ bebanyak ALYCIA


p/s : ngah menahan skait montot sebelah kiri + sakit belakang + sakit pinggang

13 ulasan:

Alycia berkata...

hehehe.. nk gelak alycia bc entry ni.. letak fm kt tmpat pcn yer sue hehe.. nice to meet u sue.. soty byk2 sbb lmbt pulak bg hadiahnya.. saje, nk blk dr guang zhou br bg hehe..

eima berkata...

letak bwh meja ...hihi

Anum berkata...

sorok2

Jaa berkata...

hehe.. nasib baik ler leh sorok kt bawah tu...

Papa Mifz berkata...

syok nyer dapat hadiah...

selamat berpuaso yer...:)

lurun namzar berkata...

saya slalu letak fm kt atas2, xnak kasi anksdara buat main2.

Ardini Humaira berkata...

bestnye dapat adiah :D

aanie berkata...

syawal pun suka main2 dgn fm jgk ye...kekeke..

selamat berpuasa sue..

LYAfrina berkata...

syoknyer...rezeki tu..

salam ramadhan buat sue n family

Neiaa berkata...

p/s: nak jemput awk join contest saya

http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

♥cikmOt♥ berkata...

jeles...nak jugak fm tu...hehehe....tamak tul

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. rezeki.. byk dpt adiah dr alycia :-)

Nad @ MamaZN berkata...

sue...!canteknye FM china tu!
berkenan la pulak, hihi