Yang DiSaYAngi

Selasa, 24 Julai 2012

Semua Tema Purple ko...

Tadi aku kasi entry pendek je pasai TEMA PURPLE

tadi aku naik..macam biasa la dier punyer aturcara yang sememangnyer aku dah jangka N biasa di buat setiap perhimpunan bulanan sebelom ni...tapi kali ni kena bekerja la pulok menolong BOSS aku tu...mmmm...sebab dier tau dier sebok+susah...dier mmg akan cari anak2 buah dier N menjahanamkan anak buah dier ni..bukan aku je..semua...kakakakkaka....

korang rasa aku ikut tema tak....

ni bukan aku....ni kengkawan sengal aku ni...

haa.baru aku...mmg ikut tema la..purple N grey...mmmm....

yang best kali ni dapat door gift tau....suke3...door gift pon warna purple jugak tau....
tapi apo yang ado dlm door gift tu...

paper bag ni leh wat bawak G carrefour ni beli lauk ari sabtu...kakakkaka...

kurma, jadual waktu imsak, iftar N waktu solat untuk wilayah KL n PUTRAJAYA n aturcara

haa...yang ni best....kipas home made N sikit la cenderahati tu kan....semua home made..mmmm...menarik tau....

tapi ok la....


mau balik umah la tengahari ni...mau rest kat umah, semalam check inn kat surau, tak da port nak tido..memasing dah rembat tido atas sofa...so aku mak yung ni tido la bawah..kat lantai beralaskan bantal ikea  merah N shawl aku selubung 1 badan...mmmm..still sejuk, sampai tak bermaya aku...arini pon sama...mmg opis aku ni aircond tahap gaban punyer sejuk, sampai nak beku keras aku kat dlm opis ni...tu yang nak balik rest kat opis..semalam tido kat surau pon balik umah sakit belakang sangat2 sampai tak leh nafas..agaknyer sebab landing atas lantai kot...nak wat guano..takkan nak halau demo2 yang landing baik punyer atas sofa tu tuwun bawah semata aku kan....tapi kena la paham kot...kakakkakak..selengge aku....


p/s : arini macam agak tak larat untuk pertama kalinyer selama pose ni sebab sejuk+tak kenyang sahur tadi, padahal nasi N susu anmum+sakit  kepala+BB asik buat kick boxing...

13 ulasan:

Anum berkata...

comel baju dia

Ardini Humaira berkata...

cantiknye berpurple-purplean :D
best dapat kurma.. leh wat berbuka hehe

AYuNG berkata...

meriah eh pehimpunan bulanan kat sana..hehe, klu kat sini..nan hado.. =)

mamavogue berkata...

mak yong tetap cumell..

Nana berkata...

amboi seme kaler peberet kita nih hehee

Falsya berkata...

sue kire ikut jugak la tema walaupun purple kat bunga2 jer..hehe..

Cho Zila berkata...

purple warna kegemaran... cantikjer..
mengandung dibulan ramadan memang cabaran..

♥cikmOt♥ berkata...

bunga tu jek kaler pepel...jadilah kan...hehehe...

eh sempat korang tido siang ek...akak tak leh nak tido, kang jadi lemau...

bila lemau mood jadi cam selenga plak...hehehe

nanakimie berkata...

hee....sedondon gitu:)

selamat berpuasa sis^-^

Cute Mum berkata...

uyun pon takleh nak tido kat lantai, kalo takder customer bolehlah tido atas sofa, kalo ada nanti landing atas lantai jerlah..

Alycia berkata...

cantiknya beg pepel tu.. nk 1 hehe..

Ya ALya berkata...

su keja putrajaya under kem pelajaran ke?

IntaNBerliaN berkata...

door gift pun purple gak yer.. hihi