Yang DiSaYAngi

Selasa, 10 Julai 2012

Syawal di Hemopathy Hassan, Bangi

Kejadian ni berlaku pada sabtu lepas...patutnyer aku up citer ni semalam ke, dua ari semalam ke...tp apo kan dayo....XTVT semalam yang buat aku tak sempat...
berkaitan dengan kes KAKIMU MENGAPA WAHAI ANAK

so aku ada la terjah2 blog si nad a.k.a MAMAzn ni...demo ni penah G kan...
so aku pon decide nak G ari jumaat tu..sebab dah mmg syawal sakit hari tu jugakkan...tp apo kan dayo 
nad a.k.a MAMAzn  kasi tau yang jumaat tutup...adoi...so G la ari sabtu....\

bila tibe hari sabtu....aku sampai sana pukul 11.30am....elok pulok time syawal tido..mmg melentok je la...mmmm....

haaa...ni dia...selaloo lalu je..kali ni aku yang masuk...N menunggu sekali...

korang boleh tengok la jadualnyer....

sekali ramai...mmg tak da tempat duduk la...elok pulok tempatnyer dekat ngan eskelator...mmmm...pastu pulok en asbeen amik kesempatan tau....

haaa..alamak..maafkan daku wahai abg si tecik...muka kamu kantoi pulok..muka layan je kena urut dek kerusi urut tu kan....

aku N syawal macam biasa mesti bergambo dolu...ni pon syawal sudah lalok...mau tido...mmmmm...

ni la kad pendaftaran dier....



lama jugak la tunggu...tak lama lepas tu aku jumpe ngan si dia...
haaaa....kalo korang tak kenai...mmg bukan blogger la..ni blogger tegar ni....jangan main2...otai weiii...

citer dier tak up 2,3, 4 satu hari mmg bukan dier rr...aku mmg tabik spring sama dier la...terbaik ni....kalo aku...tgk keadaan la...mmg B4 ni dah penah jumpe...tp tak sempat nak tegor sape...kali tu pulok lama la sikit...tapi aku mmg suke sama itu PAPAzn tau..terbaik...seb baik tak kawen ngan mak jemah....kakakka....sama2 kepochi ko...ko ado..kakkakak...mmg terbaik burak ngan PAPAzn ni...en asbeen yang diam pon suke burak ngan PAPAzn ni...ramah bonar...yang best,,...siap aku kau ko....ko ado...haa tu yang best...baru nampak mesra alam...haa....seb baik tak golak bosar2 samo2...kalo tak selamat tu...seb baik tak lama...sebab demo dah kelaparan...mau makan....



so far lepas  G situ...syawal makan ubat ok..N  so far jugak...setakat ni syawal nampak dah ok..cuma kaki dier sikit la bila bangun tu macam capik sikit..pastu jalan n larik..ok dah....

9 ulasan:

eB berkata...

x pernah jumper nad lagi walopn nad dh pernah jumper A & A... ntah la biler nk jumpernyer :)

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, dua2 pun tegar jugak kan...ihikss

Anum berkata...

ala seronoknya dia

ieyda berkata...

bangi katne tu...apa rawatan yg dia sediakan...?

Cute Mum berkata...

kenapa sebenarnya dengan kaki syawal tue?
dah ok ker?
selalu gak lalu kat depan tempat tue.. memang nampak ramai orang.. mesti lama menunggukan..

IntaNBerliaN berkata...

sue.. so, apa cite syawal nyer?.. so, dorg ckp apa..? nape dgn kaki dia?...

kan dh byk tanya... lambat sgt update cite syawal.. hehhehe

mama tisya berkata...

smoga kaki syawal cpt baik...rmi tul org wt appoitment ek...kerusi urut tu lega la kalo lenguh2 berdiri or berjln or tkde tmpt duduk..hehehe...oh jmpa nad

Jaa berkata...

erm, selalu jugak lalu dpn kedai tu.. (sb pot idlan main mainan tunggang2 tu n tmpat hubby melayan kerusi ngurut)... apa punca tetiba dia jln gitu yer?

Nad @ MamaZN berkata...

lerr...
kite doa2 la semoga sue tak up gmbo yg last tu hahha!
sbb terasa cam tak semenggah jek pakai baju aritu, hehehe
malunye ai!
salah tu..bukannya tegar sangat pun
suka2 jek dapat ramai kawan kalu berblog ni, hehe
eh, jom jumpe2 lagi jom
sonok plak sembang2, hehe
segan ngan en akob sebenarnya..
sbb cam serius jek, heheheheh

harap syawal dah ok
serasi tak die dgn ubat tu?