Yang DiSaYAngi

Selasa, 31 Julai 2012

Terpaksa melepaskannyer

Kalo pada yang baca ENTRY CANTIK...CANTIK...CANTIK aku yang lepas....

aku ada kasi tau sudah jatuh cinta sama baju tu...
semalam jugak lepas berbuka aku, en asbeen N syawal terjah tesco Kajang...walaupun sesat..sengal...padahal banyak kali lalu nampak je tesco tu tepi highway kan...tapi jalna nak masuk tarak tau...tah mana hala tah en asbeen bawak aku N syawal...

di atas kesabaran diri tu sampai la jugak kami kat sana..sampai2 je terus terjah..memula nampak baju hijau tu...ok la lagi..belek2..last jumpe jugak baju yang buat aku jatuh cinta tu....tapi aku terpaksa la melepaskannyer akibat dari ini...


sayang betoi....en asbeen pangkah la pulok...pangkah bukan sebab ape pon, sebab warnanyer tak mengikut tema yang di tetapkan...mmmmmm....tema tahun ni merah...tak la merah mak ngah...
dalam ENTRY CANTIK...CANTIK...CANTIK mmg warna merah...N en asbeen pon dah tgk..mmg ya MERAH....macam ni...

sekali bila dah depan mato...warna pink la pulok..alahai..kalo leh aku na rembat je....pink pon nak ke merah gak...tapi en asbeen sudah kasi pangkah la wallet aku..adoi...nak tak nak terpaksa la lepaskkannyer sambil mata tak kelip2 pandang....mmmmm....en asbeen kata...
"kalo merah mmg saya kasi green light kat awak...tak yah pandang2 dah..tp ni warna pink...tak mo la...elok2 saya N syawal merah..sampai awak...pink...mmmmmm...."

sajo la aku balas...
"alorrrr....kalo bawak G kijo pas bersalin pon ok jugakkan...tapi takpe la..kang kena panah petir pulok..."

en asbeen gelak sambil ketuk kepala aku...kakkakakkka.....

last2 benda lain yang di beli....berus basuh botol susu syawal je...mmmmm...

apo kan dayo...dapat melihat je..nak merasa...harap maap la...mmmmmm....

tapi bila dah terpaksa melepaskan...pagi ni terpandang benda ni pulok....
benda alah ni mmg dah lama aku berkenan jugak....murah jugak...lagipun aku ni terpengaruh dari si penjual kuih sarang semut famous amos dier tu NANA a.k.a ibu damia

mmg dah lama suke sejak si NANA a.k.a ibu damia ni order, dapat N pakai lagi/...mmmm....tapi dok gak la terPK muat ke ngan aku yang preggy ni...kalo lepas bersalin pulok sesuai ke aku pakai...dah kurus melidi aku ni...mmmmm....ada 1 lagi..ni haa....

harga lagi murah la dari rizalman punyer baju tu...tapi entah la...di pangkah atau tak oleh en asbeen ni....




p/s : sekarang tengah pening+lapar...tak tau nape...sahur je pon..BB menendang2 je..

11 ulasan:

mama tisya berkata...

alah kalo pangkah utk raya sbb tema merah bole je bli utk pki majlis raya opis ke nanti..hehehe..sian ibu ngandung...tp poplook tu pn ok kalo nk rembat

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

ala... beli aje sambil pejam mata..
leh cover ngan bonus.. heheheh

Falsya berkata...

alamak..frustnye lahai..cer beli pastu rendam ngan vanish..mana tau color jd terang ler?..wakakakaka..haippp, tamo ikut tau..kang dibuatnye betul2 ikut marah akob nnt ngan gegurl sbb x jd..ahahahaha..

Ardini Humaira berkata...

hehehe kene ketuk kepala sbijik :D

dni suka yang gambar last tu

eB berkata...

kaftan xmo?

Papa Mifz berkata...

insyallah tidak dipangkah oleh asben tuh...:)

juelee berkata...

alahai sayangnyee..... takpe lagi 2 weeks lagi sempat lg carik baju baru ni

IntaNBerliaN berkata...

sy baru pas g tesco td... tgk2 gak baju rizalman.. tp tu la.. yang berkenan mana nak muat dengan perut yg makin ke depan ni.. hihii

last2 td saya beli jubah.. eh, ke apa ek org panggil.. baju kaftan ek.. yg macam baju kelawar tu.. xtau nk panggil pe.. hihi

Ya ALya berkata...

beli je...cantik....

mekchu berkata...

x pe la, bleh buat baju utk raya kedua.. lepas up entry cantik, cantik, cantik tu mekchu mmg tak keruan...

dan tiba2 je dah ada dlm lemari baju tuh..

Nad @ MamaZN berkata...

cantek la sue..
teringin plak
tapi mesti tak lepas ngan papazakwan
sbb rege nye tu...huhu!