Yang DiSaYAngi

Rabu, 25 Julai 2012

TQ kengkawan...sayang kamoo laju2...



khas untuk kengkawan yang comment kat ENTRY INI

yang tak comment pon aku sayang kamoo ketat2 jugak la....
sebab korang baguih  bagi aku semanagt N info serta kata2 perangsang untuk aku...ni la untungnyer kalo berblog ni..kengkawan ada je kat sisi kasi sokonngan...kire ni sokongan extra la berbanding dengan en asbeen...walaupun hari2 muka dier ketat je...tapi hati dier mmg sayang mak jemah ketat2...sebab tu dier pon nak jadi BFF mak jemah macam kengkorang ni....



insyallah doa N kata2 semangat korang serta niat di hati aku tercapai...kalo tercapai, korang la aku akan joyahkan....jgn riso ok...korang mmg naikkan semangat aku sampai tengahari ni kuar opis G dating je ngan en asbeen...

G mana???????

nanti jemah kasi tau...saje nak kasi kejoyahan korang meninggi...kikikiki..

p/s : perasan tak aku tarak down dah dari kata2 aku ni...kikikik

9 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

itu lah gunanya kawan.. hihii :-)

ieyda berkata...

Kasih sayang ko aku sambut ngan 10 jari nie...
Go...go....darl....
Teruskan niat utk fully BF

mama tisya berkata...

nanti akk fwd kt email sue psl BF..mmg bgs artikel tu cz rmi gk akk share kt kwn2

ShimaSalleh berkata...

Bagus! bagus! syabas bete! semangat ini lah yg kita mahukan! Majulah sukan utk negara ekekeke... Hidup titisan emas eh... :)

mama tisya berkata...

akak dh email..nanti check tau dpt ke tk

Nad @ MamaZN berkata...

takkan gi lunch kot...
gi klinik kesihatan kot
tak pun pi amik CDbaru beli ;)

sgt la menjoyah!haha!

fieda berkata...

kwn terbaik walaupun hanya di alam maya kan sue..

LYAfrina berkata...

kawan sejati akan selalu bersama.. huhu..lya tlps ke entri tu.. sbb lya xleh on9 dh kt ofis mcm dulu...jd slalu je terlewat k blog org..sob2..

aanie berkata...

baguih la ada kwn camtu....