Yang DiSaYAngi

Isnin, 13 Ogos 2012

ada yang Mencari ke????



Ada yang mencari????????????????

mmmmmm....tadi aku dapat 1 comment dari uyun mencarik....sehat ke??????

ntah la...sekarang ni tak da mood nak bekerja...kepala berat je..dari hari jumaat lagi aku tak sihat...ini kali kedua selama aku pregnantkan adik si syawal ni aku batuk+selesema...aku tak moo sakit2 waktu pregnant ni bahaya untuk kandungan...tapi kali ni sangat la tak seronok sebab kalo batuk je, asik nak terkucil je...mmmmm...asik bertukar la aku..dah macam BB lak aku ni...mmmm...

Dari ari jumaat aku batuk2..sangat2 heavy...mmm..di tambah pulok arini aku pening+berat kepala+malas nak masak+malas nak bangun sahur sebab malam tadi aku ke emergency PPUM tgk abah aku dikejarkan ke sana akibat strok...tapi so far dah ok...strok tu tak sempat nak merebak ke kepala+otak sebab akak aku lain mak ni m=pandai mengurut..dalam on da way tu dalam fon dier kasi tau akak aku 1 lagi urutkan celah2 ibu jari tangan abah aku...itu la point saluran saraf untuk strok..alhamdulillah abah aku ok...

so bergegas ke sana...pagi ni G keje, aku syawal N en asbeen muka kuyu je memasing walaupun dah mandi..mengantok...mmmmmm....

so pagi ni mmg bukak blog..itu perkara yang aku utamakan dolu....bila bukak PC...tapi aku juz BW korang..tak komen...tak larat jari jemari ni nak menari kat keyboard ni...mmmmm..dah pulok pagi tadi hanya sahur kan susu sajo...mmmmm..tak larat sangat2..pagi ni masuk opis..rehat jap...tak leh masuk surau lelap mato sampai 9.30am..pastu buat keje pon macam tak siap..kepala berat, mata berat...adoi...

tengahari ni en asbeen ajak aku blk umah rehat kat umah N dier minta aku bukak pose sebab dier tgk aku tak larat sangat..tp aku tak nak...tp dier paksa..takmo anak jadi apa2...so berbuka la aku tengahari tadi...mmmmm....petang ni en asbeen berbuka aku cakap ngan dier..aku belanja KFC..aku tak larat nak masak...dier nak masak,,tapi aku tak kasi, sebab tak mo susahkan dier....


so kepada mereka yang mencari aku..(carik la sangat)...aku pegi blog korang jgn esau tapi aku tak BW..sowi sesangat....aku terlalu penat nak berkata-kata....


p/s : kat opis ni buat deco2 raya untuk pertandingan bukan main lagi...tapi aku tak join..melepet je..nak gagahkan diri bersemangat pon payah

5 ulasan:

Cute Mum berkata...

alhamdulillah..
sebab teringat ada baca status sue tak sehat.. tue yang risau.. maklumlah org sarat macam kita nie bahaya kalo sakit...
take care yer.. jangan paksa diri kalo tak larat...

p/s: mesti akob pon risau kalau tgk mak jemah sakitkan.. tak ceria hidup.. :)

Falsya berkata...

kesian sue..take care okayh...

Mishter Izwän berkata...

singgah sini untuk pertama kali :) slmat berblog

♥cikmOt♥ berkata...

dah nak sampai waktu ni kan...beselah tu...lemau semacam...

larat ke perjalanan balik ke johor tu...
kang tak pasal adik syawal jadi warganegara johorian plak...hehehe...

pepun taking care ye...

Nad @ MamaZN berkata...

kalu taqk larat bukak pose je,,
takut efek kt bb..
jgn paksa diri okeh!