Yang DiSaYAngi

Isnin, 6 Ogos 2012

DLCW tetap di hati rakyat MALAYSIA


Semalam semua berasak2  bagai tengok final match badminton olimpik 2012 kan..antara
Dato' Lee Chong Wei VS Lin Dan

elok la...perlawanan antara 

Tentera Laut VS Tentara Darat

mmg nampak la DLCW mmg sangat la sedih ngan ape yang di perolehi..takpe dah rezeki dier kat situ...bukan nyer dier main tak best...dier main best pe malam tadi..terbaik N better dari 4 tahun lepas
(olimpik 2008)...tengok Lin Dan pon muka steress je ngan DLCW...kakkakakkaka....
ada je yang tak kena ngan Lin Dan ni...mmmmm...tension la tu....

tapi pada aku walaupun tak dapat emas...DLCW tetap EMAS di hati rakyat Malaysia....

kepada DLCW:
"takpe...rakyat Malaysia faham akan perasaan kamoo...kamoo dah buat yang terbaik...permainan kamoo malam tadi mmg yang terbaik la...walaupun kecundang, kamoo mmg da'best bukan je di mata rakyat Malaysia...malah di mata dunia tau....


rakyat malaysia tahu yang bebanan tugas untuk mengharumkan nama megara ke mata dunia mmg sangat berat..tapi aper pon 1 je...kamoo dah buat yang terbaik..mmg sedih...tapi takpe...kamoo da'best DLCW...
tako mo nangis2 ok....

mau tengok muka cumill kamoo gini2...

aper pon dier dah mengharumkan nama negara dengan memberi 1 pingat pada kontijen malaysia,....ok la dari tak da pape kan...mmmmm....tapi ada jugak sesetengah pihak mempertikaikan final match ni..menang dapat ganjaran, kata guna duit rakyat...bila kalah di maki2nyer..adoi....ada jugak org camni kalo bumi malaysia ni kan....cuba +ve sikit....berfikiran cetak tak bagus kot...mmmmm


p/s : aper pon kamoo DLCW mmg terbaik...

8 ulasan:

mama tisya berkata...

sian kn tgk DLCW smlm...sedih je....nyampah tgk muka berlagak lin dan

nur berkata...

PROUD OF HIM..

Anum berkata...

sebab tgk lcw....
anyway dia buat yang terbaik

♥cikmOt♥ berkata...

sebak sangat nengok semalam...

betapa beratnya beban yang dia galas...

impian jutaan rakyat malaysia...

hurmm


pepun dia memang TERBAIK...malaysia digeruni dalam arena badminton

Papa Mifz berkata...

tu la dah xde rezeki kan...huhu

IntaNBerliaN berkata...

a'aa betoi tu, apa2 pun dia dah buat yg terbaik kan..

nanakimie berkata...

dato lcw main cool je,xsuka lin dan,berlagak..kalau dia yg kalah mesti muka bengang je,tapi xpela xda rezeki dato lcw nk menang,huhu....

Nad @ MamaZN berkata...

ada kawan kite update status kt FB : patut la lindan menang, sbb die ada misai!
ahahahha!!!! lawak sungguh status die =p