Yang DiSaYAngi

Rabu, 1 Ogos 2012

Minggu yang meletihkan...

cumill budak ni tido...macam syawal tido..gini la gayonyer...aku pon kengkadang tido gak gini...kikikiki....

aku sedar akan minggu ni minggu yang meletihkan aku...mungkin baru balik dari KG en asbeen ahad lepas...duduk lamo dalam kete..lama ke...dari johor ke putrajaya...ok la...bagi aku tak la jauh sangat...3 jam je...mmmmm...tapi tak tau nape letih tu sampai ke hari ni aku rasa lagi...(lamo benar letih balik kg aku tu????)

entah la...mungkin jugak simptom mengandung kan sekarang ni...dolu time syawal tak seletih ni...tapi tu dolu...urat tak putus2 lagi...kakakkakak....tak leh nak compare ngan dolu N sekarang kan...

selera makan bila berbuka ok...bila sahur pon ok, tapi tak la rasa kekenyangan sangat tu kan..tp still ok lagi..

aku selaloo la minta maaf kat en asbeen kalo ado keji kat umah yang terpaksa dier yang buat...aku lepas berbuka je, solat terus nak rehat..nak tido je...tapi mata tu tak la nak lelap mana pon..nk rehat atas katil je lebey...tapi alhamdulillah aku dapat laki yang mmg memahami...walaupun kengkadang dier marah, mana nak tau...jenis suke memendam...gitu la gayonyer....

ni dah masuk hari kedua aku lepas sahur tak tido...terus siap2 nak G kijo terus...tapi sampai opis aku lena jap...pastu mula la pening2 bagai...mmmmm....
sampai la satu masa aku ternampak komen ni...

mungkin jugak kot...sebab aku tak la rasa lapar sampai buat aku sakit pedih ulu hati...still boleh control...cuma pening tu je...mungkin betoi kot kata uyun ni...mmmm...sebab dier pon pregnant samo ngan aku..awai 2 minggu dari aku...


aku cuba buatkan diri aku semangat gak...tapi entahla...5min je...pastu layu macam kangkung layu dalam peti ais...mmmmmmm....



p/s : mungkin aircond kat opis ni sezuuukkk sangat, tu yang aku layu tu

5 ulasan:

Anum berkata...

ala penatnya

ieyda berkata...

ko kene kuat...nnti baby kuar akn kuat mcm ko tu..

Cute Mum berkata...

huhu.. uyun nie pon setiap hari pening jer sue.. tue belum ditambah dengan pening kerja kat ofis.. selagi boleh tahan uyun tahan.. tapi kalo dah tak sahur pagi tue, memang kompom tak larat sampai pedih ulu hati..

Nad @ MamaZN berkata...

kite pun sama jek sue..
sbb Bf kan nayli kan..
lepas nyusukan nayli mesti badan jadi lesu..
nak buka cam tak patut plak
org preknen bleh puasa, takkan sbb itu jek nak buke..
huhu, tahankan jugak la =[

Falsya berkata...

kesian mak jemah..bykkan rest okayh..