Yang DiSaYAngi

Rabu, 15 Ogos 2012

misi Pre-wash bermula

ni kes ari sabtu aritu....setelah 2, 3X aku dok sebok minta pokcik google carikan cara nak pre-wash ni....so ini la hasilnyer setelah berkobar-kobar CD yang aku beli dah sampai kat tangan....tapi hari tu aku juz basuh insert je...sebab nak basuh CD tu..adoi tah mana menghilang itu laundry bag aku...time nak, mencari tak jumpe...kalo tak mo, ada je ...mmmmm..

so mmg hari tu aku dah abiskan misi aku membasuh baju2 bajan aku tu...untuk clearkan mesin basuh bekerja bersama insert2 ni....mmmm....


berkobar la aku nak pre-wash CD ni...tapi tu la mana hala aku letak laundry bag tu.....

kena beli baru la jawapannyer....so sudah ado di tangan....
minggu ni mmg tak la aku nak teruskan misi ni, sebab misi ni amik masa yang lama...so lepas raya aku teruskan misi aku ni..senang....so buat masa ni CD ni aku longgok2 kat dalam dustbin pedal yang aku beli khas untuk CD tu.....senang...alhamdulillah..syawal pon tak kaco dustbin pedal tu...


p/s : alhamdulillah BB ok...berat BB dah tau, jantina dah tau, N yang best..alhamdulillah air ketuban aku dah naik elok....BB gerak aktif sajo

6 ulasan:

MamaEma berkata...

banyaknya yg tersidai

Anum berkata...

membasuh ek

♥cikmOt♥ berkata...

nank tau baby apa...sibuk kan...nak gak kecoh...hahaha

eB berkata...

wahhhhhhhhhhhhhh dh time tuh :)

aanie berkata...

byknya cd...mcm comel lak duk tergantung gitu..hehe...

Papa Mifz berkata...

PM dan wife dulu beli jugak CD nih,tapi last2 tak pakai...huhu