Yang DiSaYAngi

Selasa, 7 Ogos 2012

muka macam siapa????

dah lama benar tak citer pasai adam N rania ni....last week aku amik gambo rania...
aku tanya adam, muka rania macam siapa??????

korang tau dier jawab ape....
"nania acam IPIN"
kakakkakaka...bantai gelak aku dibuatnyer..adoi....ada ke macam ipin...kakkakak....itu yang di fikirnyer..aku egat dier nak kata mcm muka dier....kakakkaka....

korang tgk la rania N adam ni....

mmg 1 acuan la demo2 ni..kakkakakak....

p/s : akak aku tak sabar nak abis pantang...kakkakakak...pasni turn aku pulok

7 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

hahah kelakar la adam tu.. mesti sbb rania xda rambut.. hihii

*balik chemor hari jumaat sblm raya & balik parit buntar ari selasa pagi @ raya ketiga...

sue singgah klebang tu ari sabtu mggu raya tu ek... alaa, xsempatlah nak jumpa camtu sbb time tu saya dah balik chemor....

emmm sue g penang ke? sue, kalu ari khamis @ 23hb, kalu ada area sini, dtglah dekat parit buntar.. adik ipar kawen... kalu nak, saya blh pos kad.. sempat lg kot ni.. hihi

MamaEma berkata...

spontan sungguh jawapan dr adam..tp sebiji laa..

Anum berkata...

pandainya dia jawab
hehee

Falsya berkata...

sejibik sama..haha..

eima berkata...

sklai tgk cam muka syawal pun ye jugak kan... dah satu keturunan kan

nanakimie berkata...

hehe,pengaruh upin ipin ye sis:)

Nad @ MamaZN berkata...

ate adek bradek, mesti la acuan sama hehe
tak sabar nak tggu adek syawal ni
cemane la rupenye ye, heheh

asal botak jek, pandai adam kata mcm ipin..cuba tunjuk gmbo die masa kecik dan botak tu..hheheeh

syok la nigina, nak abes pantang dah ni, bleh raya sakan =p