Yang DiSaYAngi

Selasa, 14 Ogos 2012

Nak Request boleh


Ape benda la yang aku nak request tu kan...????????????

tetibe pulok semalam berbuka makan KFC....hati ni terasa nak makan banyak2 je..tapi tak tau pe...semalam G carrefour ngan en asbeen beli ape yang patut....egat tak mo simpan stok bahan mentah ni..tapi en asbeen kata takpe...beli sikit2 je....so ada la kailan, daging N sebagainyer....

so tetibe akak aku call nak no fon wong solo...mentang2 dah abis pantang asik nak keluar je...gayo macam pose je minah senget ADAMNIGINA tu..kkakakkaka...aku kasi la...pastu aku dok PK kalo aku join ok gak...mmg fav aku pon kan...tapi takut si syawal lak susah nak behave pulok kat situ kan...walaupun ado adam...ntah....

last aku terus whatss app samo en asbeen....

aku : mau request...boleh?????????????
en asbeen : ape yang awak nak request...
aku : masakkan tomyam daging pekat kaw punyer balik ni..ngan kailan ikan masin ok tak..pastu biar jemah masak telor ok....
en asbeen : boleh jer....
aku : mak jemah nak bungkus telor tu ngan sardin lebey masak pagi tadi ok tak....tapi mesti mau itu tomyam kaw2 pekat la...N syawal biar jemah mandikan ok Syg jemah...
en asbeen : tu pon boleh..lagi boleh...
aku : yang tu awak suke kan satu ari jemah mandikan syawal tau dari pagi ke petang...
en asbeen : yela...org dah masak...ok la tu...
aku : yola...

kakakkakak....so petang ni pukul 3.00PM mau call itu bonda kat umah suruh bawak kuar itu daging dari freezer...senang nnt balik, masak terus, senang....

suke2 je aku ni request2 kan...kakkakak...nak dekat raya ni...nak sahur pon malas...nak masak pon malas...nak gantung kuali...aku cakap ngan en asbeen...di ketuknyer kuali atas kepala aku...kakkakak....suke2 je nak gantung erk....

p/s : bila nak petang...mau bau itu tomyam terbaik en asbeen ni..

9 ulasan:

Anum berkata...

ingat nak request apa td

♥cikmOt♥ berkata...

ok, akak berbuka di luar hari ni...hehehe

Cute Mum berkata...

untunglah dapat akob pandai masak..
boleh request..

QA's ~ mamapapa berkata...

uhuhuh!!!dh hujung2 ni buntu plak nk makan ape utk berbuka :(

eima berkata...

untung nye ade laki pandai masak ... hmmmm

Nini D.. berkata...

chef aku tak boleh reques..selalunya dtg angin dia nk memasak..trus aje dia masuk dapo

Falsya berkata...

nak request jugak boleh..nak request lain kali suruh akob masak lebih pastu delivery kat jjAU2keramat..hahahahaaha..

L berkata...

hehe.. seronoknye dapat husben yg pndai masak.. heh. kenapa la L ta reti masak. haha

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/08/6-nikmat.html

Nad @ MamaZN berkata...

tolong!
tolong! bestnye laki pandai masak, bleh reques apa saja, huhu!
nk tumpang rekues la, bleh? ;)