Yang DiSaYAngi

Khamis, 2 Ogos 2012

pon..pon....acik dah sampai ni

pon..pon..pon....acik dah sampai ni....

tengah sedap2 dok aku bekerja ni...tetibe ada yang panggil nama aku...
"sue..ada parcel..."

aku dah senyum2 dah..kikikikiki..sebab dah tau kan...
sekali dapat.....
mak...sampai berlapis-lapis gitu..beso ni...semua pakat la memandang N kepochi macam aku gak..nak tau ape benda dalamnyer...

ni dia....
yahooo..dah nampak dah...
dah sampai kat tangan mak jemah tau...suke sesangat...

ini la perasaan yang dikatakan sesetangah orang yang mmg menggunakan CD ni untuk anak2 demo...mmg teruja jaa tau mak jemah ni...kikikiki...walaupun warnanyer kusam2(bak kata member sengal sebelah aku ni)
ado aku kisah.,...untuk permulaan..aku ok je....pakai je dolu ni...ada warna pink ka, kuning ka, warna yang seakan-akan sama..aku tak kisah..sape sangat la nak tgk kan....BB pon excited tau...bila aku bukak parcel ni..menendang2 dier....cepat2 kuar bila dah matang tau BB...tak sabar ibu mau kasi pakai...

arini pon ada aeon card kat seri kembangan...so mmg dah niat nak terjah...jom kiter terjah carik pencuci yang diperlukan....nampak tak keterujaan aku tu..kakkakakka....

siap bila aku bukaka parcel tu, kengkawan aku kata...
"giler la weii nak pakai ni...rajin ka weii"

aku balas...
"agak sikit rajin ni weii..kasi suport la sengal...."

siap dapat free gift lagi tau....
dapat T-shirt saiz XL...ni aku n en asbeen boleh masuk sekali ni..kikikiki......


p/s : semangat mula berkobar

9 ulasan:

ieyda berkata...

yeay...dh smpai...tp aku bercinta nk pakaikan utk ank2 aku benda alah nie..harap ko rajin ye...

Cute Mum berkata...

smoga berjaya sue..
uyun dah simpan balik dalam almari..
tah bila baru ada semangat..huuh..

♥cikmOt♥ berkata...

chaiyok chaiyok...nanti akak kasi adiah cd kat adik syawal tu...tungguuuuuuu

Papa Mifz berkata...

dulu PM masa wife tengah mengandung kan Mifz beli jugak CD nih...tapi last2 tak pakai...malas...hehe

AYuNG berkata...

haaaa.....dah boleh try test tuh..hehe

nanti kang syawal kompom nak try... =)

mimie.. berkata...

mak aiii byknyee....
bb mesti tak sabar nk pakai, tu yg dia tendang2 perut ibu sbb dia nak kuar cepat la tu kot heheheh

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya... byk ni brp rm sue beli

fieda berkata...

dapat jimat sikit ongkos kan kalau guna cd ni..

Nad @ MamaZN berkata...

yeay dah sampai!!
tgk cd lama2, biar semangat tu bertambah berkobar2 ;)