Yang DiSaYAngi

Selasa, 14 Ogos 2012

Repeat Syurgamu Ramadhan



Aku repeat balik syurgamu Ramadhan ni time sahur...aku egat...aku sorang je layan..mak aku pon join...aku mmg suke sangat2 ngan citer ni..terbaik punyer citer...repeat 2, 3X pon aku tak bosan....

aku suke ngan Ungku Ismail Aziz ni...dier punyer speaking BI tu terbaik tu...Prounciantion tu terbaik tu...aku pulok yang tergeliak lidah nak bercakap tu...sampai sepatutnyer lepas sahur dah boleh tido...tapi aku gigih jugak la...nak tgk..sebab suke kan....

p/s : sebak tengok citer ni...

2 ulasan:

Anum berkata...

anum sentiasa menontonya
hehe

Falsya berkata...

sama la kite mak jemah.gegurl pun nengok gak..xjemu pun..sedihkan..