Yang DiSaYAngi

Khamis, 9 Ogos 2012

sebijik untuk aku...hammikkk...

Ni semua penangan preganant punyer pasai la ni...mmmmmm...
mmg dah lama aku teringin la bagai nak G makan benda alah ni....

giler rrr wei org lain semua dah settle masuk perut 2, 3X siap boleh bawak kuar balik...aku baru nak terhegeh-hegeh nak ngadap benda alah ni...mmg ramai kengkawan blogger aku ni dah telan burger ni..aku je yang lambat...mmmmmm...mmg bernasib baik semalam aku order 1....ni mmg aku tau akan ketebalan daging homemade nyer..adoi...terbaik la weii....

 aku kasi taruk gambo....maap la kamera buat hal la pulok...tak nampak pon burger ape yang aku amik....
korang tengok je la...


kesian kat korang kan kena kecikkan mata korang nak tengok burger jenis ape la yang aku amikkan...aku amik yang jenis biasa je...


konon nak makan ngan en asbeen...
so juz pilih yang light2 gitu je....
aku amik la 

single burger beef + chesse +sausages 3 bijik....

so aku cakap la ngan en asbeen makan setengah...aku makan setengah..ok la...sementara melayan si syawal main tu....en asbeen pon duduk l a ngan kengkawan aku yang lain berburak...pastu dier panggil...

"sayang meh sini...saya dah makan setengah..."

terkejut aku..dah makan setengah..lajunyer....rupanyer....setengah roti bahagian atas je..adoi...yang bawah tak sentuh pon..sengal....

terus la aku makan...dah dier tak mo makan....
korang tengok la aku makan erk....

ni baru nak mula.....
kejap ado lagi....


hhhaaaaaaaaaaaa.....hamikk ko beso tak beso la mulut aku kan nganga tu,....kakkakak...siap tapau bawak balik umah...dah tu siap bawak ke sahur...selamat  la sudah burger ni kat dalam peyot aku...kakkakaka...

ni kire aku org 1st yang order...kire cepat la sampai...5 min je sampai....

TQ la en asbeen sebab kasi mak jemah rasa burger ni...mmmmmm..


p/s : mmg terbaik la

8 ulasan:

Anum berkata...

puas nak hbskan

mama tisya berkata...

best tul ibu ngandung..sure kena mkn mcm2 kalo dh terliur..tp cukup ke setengah je..hehehe

Cute Mum berkata...

akhirnya dapat jugak makan burger kaw kaw nie yer..
dania punyalah excited masa mula2 nampak burger nie..tapi makan sikit jer.. huhu..

♥cikmOt♥ berkata...

huwaaaaaaaa...nak jugak...sob sob

Mooniqueen berkata...

Tak pernah makan lagi bege bakar ni... Macam sedap je...

AYuNG berkata...

aku lom penah try lagi burger nih...hehe

nmpak mnyelerakan nengok ko makan sue...makan kat mana nih? =)

nk p serbu nih..haha

Nad @ MamaZN berkata...

pergh! tu dia aih
beso nganga nye tu, haha! ;)
terbaek ar!

IntaNBerliaN berkata...

menyampahnya tgk entry nih.... suka buat sy terliur tau..!! adehhhh....hihii